djmanny Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Zdravim... mám na vás prosbu... už si nevím rady s mím peugeotem boxerem.. rok 2004 motor 2.2hdi kod motoru 4HY... mel jsem snim problemy ze mi blbnul.. nekdy sel nastartovat a nekdy ne... do toho mi po case hrkla voda do motoru a olej do vody..tak jsem menil kompletne cely motor a doufal jsem ze to ,,ze nekdy jede a nekdy nejede se tim vyresi, ale nikoliv... uz jsem vymenil obe cidla na cerpadlu a na liste, vymenil jsem cerpadlo v nadrzi aj i zkusil jsem jinaci spinaci skrinku a pedál... auto proste ne a ne nastartovat jenom chytne na dva valce dvakrat se okuli a chcipne.. nic vic... kdyz to roztlacim tak to chytne cca tak po 1-2km tlačení teprve.. ale pak to jezdí uplne normalne... motor tichounkej, tahne perfektne, nikde nic neklepe ani neboucha fakt super , kdyz to nastartuje na to roztahnuti tak stim muzu jezdit jak dlouho chci a vse OK, kdyz to chcipnu a znovu nastartuju tak taky v pohode... ale kdyz to chcipnu a chci to nastartovat po hodine, tak to zas se jen okulí a blafnou dva valce, uz si nevím rady... jinac delalo mi to s tim starym motorem a ted i s novym a menil jsem uplne kompletní a pristrojený se vsema cidlama,vstrikama a se vsim .... proste komplet nastrojeny motor.. naftovy filtr mam taky vymeněny a kdyz to povolim u vstriku a otocim klickem tak nafta normalne tece,takze tam jde nafta. Na diagnostiku jsem to měl připojeny a nic to neukazuje,zadna chyba ... to je to nemáte prosím Vás někdo nějaký nápad co ještě zkusit? díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.