1000Mb Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Můžete mi poradit co znamená typ motoru uveden v technickém průkaze např.: 1CW84 , D2C , DKZ , atd. Je tímto označením rozlišen typ plnění motoru vstřik a? už jednobod nebo čtyřbod či karburátor ? Můžete prosím napsat typ vaší 405ky vstřik nebo karbec a označení motoru . Děkuji mnohokrát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Původně zaslal: 1000Mb Můžete mi poradit co znamená typ motoru uveden v technickém průkaze např.: 1CW84 , D2C , DKZ , atd. Je tímto označením rozlišen typ plnění motoru vstřik a? už jednobod nebo čtyřbod či karburátor ? Můžete prosím napsat typ vaší 405ky vstřik nebo karbec a označení motoru . Děkuji mnohokrát. No je to typový označení motoru já mam třeba RGZ nebo fabrikové XU10J4TE/Z a čtyřbod D2C je 1.9 jedničková 405, 70kW (U-kat) XU92C DKZ je 1.9 jedničková 405 88kW XU9JAZ Jen můžu ještě říct že tyhle dvě verze mají dost odlišné vstřikování, třeba úplně jiné vstřikovače a ř.j. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1000Mb Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 Díky moc jsi mi pomohl . Použil jsem totiž vstřikování z DKZ na motor z D2C a teď se jenom modlím aby mi to prošlo evidenčkou. Ale pokud to jsou oboje 4-bodové stříkačky tak by to projít mělo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Původně zaslal: 1000Mb Díky moc jsi mi pomohl . Použil jsem totiž vstřikování z DKZ na motor z D2C a teď se jenom modlím aby mi to prošlo evidenčkou. Ale pokud to jsou oboje 4-bodové stříkačky tak by to projít mělo. No to by mělo to ani snad nikdo nepozná. Hlavně že to jede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Na to nikdo koukat nebude, oni hledají štítek s označením motoru, stejně nevědí, jak ten motor má vypadat. S tím si hlavu vůbec nelam, to máš v suchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1000Mb Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Taky jsem si říkal že nemůžou přece znát všechny typy motorů. tak to jste mě hoši potěšily . Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts