Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau když uskutečnili sraz Brnáci tak proč ne my Pražáci :D Viděl bych to někdy na víkend ... Místa:

1- Černý Most

2- Letnany

3- Chodov

4- Vaše návrhy :)

Datum nahodím ... co třeba 19 nebo 20.10.2013 ? pořípadě navrhěne datum vy :papa

Čas mi je osobně jedno ... napište zda by ste měly vůbec zájem

( sorry za pravopis jsem Mongol :D )

[upravil dne 26/9/13 21:57 od Print]

Odesláno

Ano, ale pražáci mají jen posezení v hospodě :) žádnej parking :) takže za mě určitě plus :) Nicméně musíš si definovat datum minimálně 14 dnů předem a místo také... ze dne na den ti na sraz nikdo nepřijede ;)

Odesláno

Nj nj Dzbany pripadne Peugeot restauranty se stale konaji, je fakt, ze moc blbnuti na parkovisti v tom uz neni .. :) Ale muzes prijit s necim novym :papa

Odesláno

Já to ChouLu nechci tenhle víkend :) chci jenom zjistit zda by byl zájem a až pak jsem chtěl nahodit datum :) ale dobře co takhle za 2 týdny ? což je 12-13.10.2013 ?

Odesláno

Aha aha .... tak tam bych se zajel možná podívat :) aspon bych vytáhl mladou někam na výlet :D takže bych tedy datum posunul o týden což znamená máme na domluvení 3 týdny :papa

Odesláno

Hele tak ja teda bych se přidal kdyby byl třeba sraz na chodově, ale je to nějak fuk dostanu se všude :) Datum by mi byl jedno, měl bych mít čas :)

Ale klidně bych se ukazal...

Odesláno

Proč by ne, klidně bych přijel, ale co bude náplní srazu. To je pro řadu lidí velmi podstatné ... aby se jenom nestálo venku za deště ;).

Odesláno

jo ja se pokusim neco vymyslet :myslim spis sem myslel takovej parking pokec ... ale pokusim se neco vymslet ... ted prvni vec co me napadla .. co motokary ?

Odesláno

Mysliš Kart centrum? :)

To by nebyl špatnej nápad, ale jde o to zda budou ochotní za to platit :) Navíc kdyby pršelo, jsme krytí.

Odesláno

tak krytejch kart centrum je dost :) neco je v letnanech pak cerny most a jak rika stratch ted je nova kart hala v pocernicích ... muzu zjistit ceny a zeptam se jestli by nebyla hromadna sleva ... to ale zalezí kolik by se nás seslo ... kdyby to vyslo tak by sme mohly usporadat takoje ´´turnaj´´ a vítez by dostal napr. flasku neceho dobreho nebo tak :)

Odesláno

Mně jaksi vyhovují první čtvrtky v měsíci na Džbáně nebo jinde v hospůdce, zvyk je železná košile. Na motokáry a ještě k tomu o víkendu určitě nedorazím.

Odesláno

Já sem si na ty první čtvrtky v měsíci taky už zvykla... navíc víkendy se mi ne vždy hodí...

to mě přivádí na myšlenku - 3.10. tedy příští týden ve čtvrtek se bude nebo nebude konat posezení? minule sem to prošvihla :(

Odesláno

V praze je to přesně jak v Brně.. nicméně jsem rád, že se najde někdo nový, kdo chce aspoň něco uspořádat :) Někdo rád hospodu, někdo zase parkoviště :) takle je to všude ;) Printe nenech se zastavit argumentama a určitě to zorganizuj :papa

Odesláno

když bude čas rád dorazím :papa Jsem třeba pro Černý Most. Jinak na motokáry jedině do Radotína.Horní Počernice nic moc,Letňany hrozný,Olšanka taky nic moc...

[upravil dne 27/9/13 15:52 od SV 24]

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...