malypeto Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ahojte.Rozsypala sa mi na P405 1.8TD mierka oleja.vytiahla sa mi kovova cast s toho plastu,ktory bol prasknuty.Teraz ju chcem zlepit dokopy,tekutym kovom,ale neviem aka ma byt jej dlzka od plastu po spodok.Neviete niekto? [upravil dne 20.8.05 malypeto] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Já bych to řešil návštěvou vrakoviště a tam bych jí za pár kaček koupil (vždy? se jim jich tam musí flákat tuny) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malypeto Posted August 20, 2005 Author Share Posted August 20, 2005 pobehal som ich zopar,ale mali len na benzinove,alebo z ineho modelu,a to som si ani ja a ani oni neboli isty ci su rovnake.Bol som tam totiz z druhym autom,a tu mierku som samozrejme nemal zo sebou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1000Mb Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 U benzínového motoru je horní ryska 56,6cm a spodní ryska 59,2cm od okraje té trubičky kam leze měrka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Původně zaslal: 1000Mb U benzínového motoru je horní ryska 56,6cm a spodní ryska 59,2cm od okraje té trubičky kam leze měrka. Jenže Malypeto chce měrku na ropáka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malypeto Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 No ved prave.Diesel.Benzinov je po srotoviskach plna ... .Diesle si kazdy doma sanuje a lesti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovi Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 tak tehle problém znám, taky jsem to řešil duotmelem. benzín a diesel by měli mít stejný bloky motorů, tak i měrky by měly bejt stejný, aspon můj názor:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malypeto Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Tak nikto neporadi,Niekto kto ma naftaka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloters Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Když už jste u těch měrek,taky bych jednu potřeboval na 306;1,4,benzín,r.v.96. Nemá někdo? Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malypeto Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 No takze nepasuje mierka na 1.8TD ani z 1.9D,ta je v priblizne rovnakej dlzke ako benzinova!!Rozdiel asi 10cm...Fakt nikto s 1.8TD nevie kuknut na to??Pls.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest trakouš Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Ahoj Malypeto tak jsem se díval na svou měrku u 1.8 td r.v.1991 a přikládám ti odkaz na foto: http://album.inMail.cz/*karelkuba?62485 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malypeto Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Původně zaslal: trakouš Ahoj Malypeto tak jsem se díval na svou měrku u 1.8 td r.v.1991 a přikládám ti odkaz na foto: http://album.inMail.cz/*karelkuba?62485 No toto som potreboval!!DAKUJEM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts