jindra73 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Zdravím, jen bych chtěl slyšet názory, jestli se vyplatí koupit tento vůz z najetými zhruba 160.000km ( v SRN), mě osobně se to zdá už moc KM ale zase někdo říká, že pokud je to servisováno poctivě, tak není problém . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Rad bych Ti rekl ber to, co toje pro P. 160tis. km ; ja mam 60tis. - menim strvacnik, sjete - gumy - spatna geometrie, oprava computeru, proste detske bolest i - nastesti vse v zaruce - ty uz to budes vsechno platit - ale na druhe strane auto je to pekne, tiche, dobra rada nad zlato. clenu 307 je tu hafo a stezuji si tak tri - ctyri - takze treba mu mame smulu a ty budes mit stesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 ja jen poznamenam jedno... kdyby nefungovalo, uz je davno pryc, prodane. od kdy se dela? 2001, takze max. 4 roky stare. to je 40 tisic za rok. kdyby auto bylo poruchove, nema sanci to nejzdit. ovsem vse je otazka ceny. pises hdi a nic vic, 3d, 5d, break, sw... vybava, nic... jen strelim, odhadmo, pokud je auto kolem 7000 euro, jdi po nem, pokud vic, rozmysli si to. dobre kup a tristasedmam zdar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 No a nebo můžeš koupit mou 307HDi a máš jistotu, že uděláš dobře. Najeto mám 91.000km a s cenou bychom se určitě domluvili. Jak píše kolega michal206, 7000EUR je kolem 230.000,- CZK a to já mám představu kolem 285.000,- což si myslím, že je super nabídka ve srovnání s touto a Annoncí. Plánuji prodej asi v listopadu a stačili by mi peníze i ve dvou splátkách. Druhou třeba v dubnu. Rozmysli se a případně dej vědět. moje zlatíčko můžeš vidět tady včetně specifikace výbavy. PS: Muzika, kola 17\", plechová kola se zimákama, xenony je vše v ceně. Nechám auto tak jak je teď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 2Jndra73: Nejsem Destinyho pribuzny, v podstate jsem ho jeste ani nazivo nevidel a nemluvil s nim, ale kdyz projdes jeho prispevky atd. tak si myslim, ze jeho nabidka je dost poctiva, jednoznacne budes vedet do ceho jdes coz o tom autu z Nemec rict asi nemuzes:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindra73 Posted August 20, 2005 Author Share Posted August 20, 2005 Jen jsem něco zahlíd na mobile.de ...2001/79kw/7800eur/167.000km ...a určitě bych chtěl těch 79kw... a aby to s cestou a přihlášením vyšlo do 250.000kč.....Jinak Destiniho auto se mi moc líbí a cena určitě odpovídá stavu, výbavě a počtu km....ale už sem se rozhodl pro těch 79kw ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Destiny, ty nemáš v autě klimu? Na seznamu výbavy jsem ji nenašel (popř. přehlídl). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ja som najazdil na 307 2,0 HDi 66kW 175 000 km. Auto v pohode šlape. (aj keď po predaji ho nový majiteľ trocha zničil.) Po toľkých km sa začnú ozýva? brzdy a predná náprava a silentbloky na motore. Inak auto je v pohode. Niektoré 307 HDi majú najazdené 250 - 300 000 km a v pohode... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 To jindra73 : Jestli můžu poradit, ale Destiny mě bude chtít asi propíchnout, kup to německý. Zamysli se jen nad tím, po jakých silnicích se jezdí tady a tam. Jestli to má najeto za tak krátko dobu tolik km, tak to znamená, že to jezdilo a nestálo porouchaný v garáži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ne, mě nepopíchneš, proč? Já vím, že za o auto chci přiměřenou částku a určitě si kupce najde. Zatím nemám ještě nové auto, tak k prodeji přistupuji celkem laxně, ale jakmile bude doma nové, tak se do prodeje opřu a dám inzeráty a pak se uvidí. Už se mipár lidí předběžně ozvalo, tak uvidíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hnidopich Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ja mam najeto cca 100 000 km a az na par blbosti jsem nanejvys spokojen:super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts