Grew Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Zdravim, premyslim o jemnem tjuuningu prednich svetel (posledni facelift, elektricky naklapene). Jedna se mi o to, ze uz jsou vcelku zazloutle a poskrabane a taky by se mi libilo nalakovat vnitrni \"bryle\" na cerno. Moje otazka zni, kterou ze tri moznosti by jste mi doporucili. 1. Nechat prelestit, rozebrat, nabarvit. 2. koupit noname svetla za cca 1000-1500kus, vzit z nich \"sklo\" a vnitrni parabolu (reflektor, proste to stribrne co usmernuje svetlo )a vylepsit tim puvodni valeo svetla (jsou dily zamenitelne, jak je na tom kvalita u napr Depa, pokud pouziju jenom to sklo a parabolu a zbytek bude s puvodnich Valeo svetel?) 3. Koupit rovnou nova valea (za 3000Kc kus a v auto kelly je ted sleva 25%, tzn 2250 Kc kus) Citovat
koblih69 Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Hlavním problémem nekvalitních světel jako Depo je hlavně odrazová vrstva paraboly, takže to bych určitě nekupoval. Pokud jsou tvoje paraboly v pořádku a je poškrábaný jen horní plast tak přeleštit. Jeslti si s tím \"budeš hrát na barvičky\" už je tvoje věc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.