rootsky Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Vzhledem k tomu, že je to o papíry, tak jezdí na štěstí. Já si raději vsadím sportku... Tady souhlasím s koblihem, je to kravina nad kraviny a o každém kdo takhle hloupě upravuje si myslím že je naopak bez vajec a co je horší i bez mozku (což by byla optimální kombinace, protože by se nerozmnožoval a neohrožoval ještě děti mých dětí)... Ještě na alfu to musí být über*okot, kde jsou ty časy kdy si alfy kupovali jen nadšenci, teď jak je 156 za hubičku to má každý - jak jsem už jmenoval výš... Citovat
Grlik Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 ještě to můžeš udělat tahle omlouvám ce člonovi 106ťákovi za ukradenou fotku k té alfe myslím že je to 159 sportwagon a je to maníka co vlastní přímo tuningový obchod v Ostravě Citovat
koblih69 Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Udělat to můžeš, ale mít to tam nesmíš Citovat
Guest servisman Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Proč zbytečně dráždit policii . Citovat
rootsky Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Nedráždíš policii, tam je super někoho takového s Áčkovou závadou oznámit (provozovatele), jedna fotka - napsat správnímu ať ti pošle rozhodnutí (aby to nehodil do koše, nebo neřešil jako 5/1a) zč361/2kSb. a tam se můžou přetrhnout jak člověka vytrestat (např. posledně 6měs zákaz a 7mička pokutička, ani nevím zda se dá na půlce žádat u tohoto o \"vrácení řp\" - řidič byl zároveň provozovatel), policajt je v klidu, tohle je sledovaný přestupek z EU a tedy z ministerstva, tedy klid od vedoucího tak na týden... Citovat
Medvěd Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Fólie na světlech = auto nezpůsobilé provozu = 5 bodů (http://www.12bodu.cz/bodovany-prestupek-125c-1a-3.html ) Fakt rozumný důvod pro snížení bodového konta Citovat
KingSpade Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Tak a teď by mě zajímalo..fólie přímo na sklo je blbost, to vím ani to nemusím mít nastudované, ALE co takhle žluté paraboly? Takhle vyjelo mnoho aut z výrobní linky francouzských automobilek. [Edited on 19/9/13 10:22 by KingSpade] Citovat
rootsky Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Pro úplnost provozovatel poruší i zák.č. 56/2001 Sb. (nevím jaký § mám v práci pod sklem na stole), takže když se to patřičně kvalifikuje, tak je doma u řidiče i provozovatele docela smutno OT: Díky medvěde, tohle jsem u řidiče neprovozovatele viděl na 5/1a => 125c/1k a vidím, že je tam dobrá řacha za takovou klukovinu pro všechny zůčastněné co mají s tím autem cokoli společného... Citovat
rootsky Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Cokoli žlutého na předku od výrobce je cajk, na to zák myslí... Stejně jako má alfa značku bokem, prostě vyjímka výrobci při homologaci v EU a jede se dál... Jako beru třeba žluté mlhovky, ale hlavní světla, to je prostě už moc... Třeba některým US kárám se předělává osvětlení, aby svítily \"po EU\", protože to už je moc mimo... [upravil dne 19/9/13 09:30 od rootsky] Citovat
Medvěd Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Ta žlutá světla se sice na francouzská auta opravdu origo dávala, ale tuším že max. do roku 1984 (to je taky rok po kterém už se na auta nesměly montovat ani žluté mlhovky). Ono je něco jiného jezdit se žlutými světly po francouzské riviéře, kde je faktická tma jen malou část noci a v našich podmínkách, ale to lze tuzerským minimozkům jen těžko podat tak, aby to bylo v dimenzích jejich chápání. Citovat
riderRLM Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Ta žlutá světla se sice na francouzská auta opravdu origo dávala, ale tuším že max. do roku 1984 (to je taky rok po kterém už se na auta nesměly montovat ani žluté mlhovky). Ono je něco jiného jezdit se žlutými světly po francouzské riviéře, kde je faktická tma jen malou část noci a v našich podmínkách, ale to lze tuzerským minimozkům jen těžko podat tak, aby to bylo v dimenzích jejich chápání. to s tím rokom je určite blbosť..lebo ešte 205,309tky mali originál žlté hmlovky a niektoré aj paraboly,dokonca som videl oirignál 306tku so žltou parabolou.. btw ja mám na svojej fólie na svetlách aj hmlách...povolená neni žiadna fólia na svetlách ale to skoro ani žiadna úprava neni dovolená podľa našich zákonov..a myslím,že žlté fólie niesú nejak ohrozujúce pre premávku ba priam niesú také osvetlujúce ako keď sa naloží fábia s obyčajnou halogénovou žiarovkou a o \"tuneroch\" čo si najebú xenóny do obyč svetiel nevravím... [upravil dne 19.9.2013 13:50 od riderRLM] Citovat
marko306 Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Ja som mal dávnejšie ešte Tatru 815 rv. 89 s originálnymi okrúhlymi žltými hmlovkami v nárazníku. Citovat
Print Odesláno 19. září 2013 Autor Odesláno 19. září 2013 medved: zase klid nemusíš hned urážet ... jenom jsem se zeptal a odpověd jsem dostal uz v prvních 2 příspěvcích ... taky neurážím skorodůchodce jako si ty ikdyž jste už z přibývajícím věkem čím dál tím víc dementnější // Tohle snad nemyslíš vážně že ne? Urážet členy klubu tady nebudeš...! [upravil dne 20/9/13 15:33 od ChouLu] Citovat
Print Odesláno 19. září 2013 Autor Odesláno 19. září 2013 ano \"dementnější\" když ja jsem minimozek a mám podle něho myšlení v jiné dimenzi ( což podle mého názoru myslel tak že nejsem normální ) tak se tu nenechám urážet člověkem kterej tu ve větčině případech jenom místo rad uráží autory příspěvků a dokazuje si jak je dobrej .. nevim co si tím kompenzuje ... asi mu v práci dávaj čouda a on si to tu pak vylejva na nás co sme kreativní Citovat
koblih69 Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Hm možná sis měl napřed přečíst pořádně ten příspěvek než jsi ho vztáhnul na sebe ... A s tím urážením? Nelze urazit lidskou houpost Citovat
Medvěd Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 .....na nás co sme kreativní Být kreativní rozhodně neznamená totéž, co tu tímto vláknem prezentuješ Ty. Ale kdo chce kam .... Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 no nechci se tu do toho míchat ale proč bych nemohl mít žluté žárovky v mlhovkách? Mám je a nikdy jsem neměl problém jak s policii ani STK. Vždyť to není zakázené. Rozhodně jsou účinější než poblblé Hid. Citovat
.mycTD Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 tak ono nekoho nazvat minimozkem ve stejnem tematu, kde zminuju, jak je ve Francii tma jen malou cast noci, to je taky dost kreativni* Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.