t0m@s Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Ahojte. Chcem sa spýtať , či niekto niečo nevie o tomto produkte: http://www.shoppie.sk/magnat-pro-power-216-komponent/d-125374-c-1694/#tab=popis Bolo by to do 406-tky dopredu. Oplatí sa za nich dať 60eur? Špecifikácie má celkom pekné, no to neznamená že budú aj pekne hrať. Citovat
koblih69 Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Hrají velmi dobře, nicméně podmínkou je vytlumení dveří... Citovat
t0m@s Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 Ďakujem, tak ich objednám. Dvere vytlmiť som skôr či neskôr aj tak chcel, ale to len vtedy, keď zoženiem normálne tapace na dvere..... Citovat
KapriQ Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Ja mam v aute Hertz-e DSK 165 - priplatis 20€ mas uplnu paradu, a urcite vytlmit dvere, a zrejme aj nejake tie kable nove by boli vhodne, ale tiez treba brat do uvahy, ze velku cast zvuku spravi autoradio ... http://reproduktory-do-auta.heureka.sk/hertz-dsk-165/ Po skusenosti, ked som chcel \"usetrit\" par eur, a kupil som v NAYku tiez nejake magnaty, predajca ma presviedcal ze super hraju... Stali tiez cca 60€, zapojil som ich k autoradiu, nateseny ako maly, pustil som radio a proste zvuk horsi ako s povodnymi co som kupil auto :/, takze dobry fail... Po skusenostiach uz viem, ze toto by som nikdy nespravil. A to iste aj s autoradiom. Najprv som kupil za 100€ alpine, a potom som doplatil dalsiu 100€ a mam uz o dalsiu triedu lepsie radio (Tiez alpine) a to ako hra radio za 100€ a 200€ je u tochto krasny priklad. A pritom papierovo sa jedna skoro o to iste . [upravil dne 18/9/13 20:31 od KapriQ] Citovat
t0m@s Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 No, uz som ich objednal, takze mi zostava iba dufat ze budu postacujuce mojim navykom.O to setrenie mi ani nejde, hlavne ze viem, ze auto nechcem nasledujucich par rokov predat (samozrejme stat sa moze vsetko). A mozno to znie zaujimavo, no ja som bol v predchadzajucej 406tke spokojny aj s uplbe originalnym reprom aj radiom, a to som mal to najslabsie origo radio v ponuke. A kebyze je to aj v tomto, tak by som ho nemenil znova. uvidime, potom budem zdielat moj nazor ohladom kupenych reprakov Prepacte za chyby v texte a za text bez diakritiky no postol som to z telefonu [upravil dne 18-9-13 22:48 od t0m@$] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.