starter Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 zdravím, mám problém se zadními silentbloky (kostky), zvedl jsem auto na hever a nestačil jsem se divit, prostě náprava visí jen v přední části a zadek jaksi je utržen, kolik ty kostky stojí a případně kde by se to nechalo v Praze levně vyměnit, děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 a ještě mě zajímá jak tam drží, zda je možno to vyměnit svépomocí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludom Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 slo by to aj svojpomocne, ak to mas ako zdvyhnut. ja som si to menil a kus ma stal neakych 1800sk, ale to pred dvoma rokmi, inak su strasne je to len zvulkanyzovana guma na dvoch plechoch a staci blbost a su od seba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 1800? tyjo, to je pálka, doufám, že v kelly to bude za babku, doufám, že až to vyměním tak mi to přestane pohupovat, je to dost nepříjemná jízda, doufám, že to nebude ještě tlumičema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludom Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 no hupanie to asi nesposobuje, skor take vybrovanie od zadnej napravy, hupanie maju skor na svedomi tlmice,si myslim. urcite to bude aj lacnejsie. vela stastia, inak ak xes menit len jeden, tak treba uvolnit aj ten druhy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts