Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

olgojcova 406 - LPG


olgojc

Recommended Posts

Aha to jdeš pěkně s třídou dolu,bacha na ty zástavby u Oplu co jsem se docetl od uživatelů na opel fóru moc doladeny to není a ma to i dětský nemoci,neumí to např.na Pc ukazovat dojezd a spotřebu, není to dotahly jako např u škodovky kde to je opravdu vyladěný.... Možná už to ted dotahly já jsem to četl u Zafir....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vim, ze jdu dolu, ale pokud chci novy a s plynem se zarukou, tak nemam jinou moznost. V my cenovy relaci je jeste Dacia logan, a tu po vyzkouseni fakt nechci. Velikostne ta Corsa staci, 3 se do ni vejdeme a skoro 300 litru kufru taky postačí. V peugeotu stejně vozim v kufru rezervu, tak toho mista je tam tak nejak stejne. Opel to ma, narozdil od Dacie, docela vychytany. Je tam jiná hlava, sedla ventilu a ventily. Priplacim si za maxidot, kde ukazatel ukazuje stav nadrze, na kterou právě jedu a dojezd by taky fungovat mel. A tlačítko na prepnuti je krasne zakomponovany do palubky. Skodovka lpg u fabie nenabizi a s tou vybavou by byla fabie o 50000 drazsi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě pak dám vědět. Auto je teď  ve výrobě, mělo by přijít 15. května. Zkušební jízdu jsem jel se stejným motorem, ale bez plynu. Na to, že jsme v tom jeli tři chlapi, to jelo pěkně. Má to teda jen 66 kW oproti současným 85 kW u Peugeota, ale zase je to menší. Hlavně je v tom neskutečný ticho. Podle tabulek by to mělo brát cca 7 litrů plynu, takže si myslím, že bych se do 8 mohl vejít. Teď jezdím asi 9 a půl. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Ahoj, tak mám za sebou prvních 1000 km s Corsou. Motor se pomalu začíná rozjíždět, zatím to teda točím maximálně do 4000 otáček. Spotřeba plynu je po vyjetí dvou nádrží 7,8 l/100. Palubák píše 7,2. Počítám, že to půjde dolů. Jinak se s tím jezdí pěkně, všude se vejdu. Jen se špatně odhaduje při parkování, kde končí předek. Není vidět ani kousek kapoty. Nevím, jak je to možný, ale vnímání je rychlosti je úplně jiný než ve 406. Na tachometru je 100 a já mám pocit, že jedu tak max. 80 km/hod. Jinak palubák ukazuje dojezd jak na benzín, tak i na plyn. Ukazatel stavu paliva ukazuje stav nádrže, na kterou právě jedu. Ráno to na plyn přepne ještě než vyjedu z garáže. Uvidím, jak to bude v zimě. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...