jack Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 NEvite nahodou nekdo cislo barvy na bilem Peugeotu 406, budu si opravovat par skrabancu tak chci koupit spravnou barvu,bilych barev je snad nejvic odstinu ze vsech, vim jakej jsem mel problem trefit, kdyz jsem strikal favorita:) dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Pokud to není pobořenina, tak máš to číslo pod kapotou. Takhle ti ho asi těžko někdo může říct, on Peugeot nepoužíval jen jednu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri.wolf Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Nejlepší je zajet někam, kde barvu míchají (a hlavně někam kde to dobře umí) a nechat si ji namíchat přímo podle auta. Ono i podle toho kódu se to někdy může drobně lišit (vyšisované od slunka apod. - každá barva má proto několik pododstínů). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Na svych strankach mam vsechny kody barev pouzitych frantiky na 406ky - nechce se mi to sem prepisovat, takze pokud chces - hledej v sekci Peugeot 406 - Paint Code Tak v tvem pripade - tedy jedna-li se o 406ku se starou maskou, by to mely byt dve moznosti: White Alpine P0WT 35641 986251 Bianca P3WP 45230 986252 [upravil dne 18/8/05 Sepp] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Původně zaslal: Sepp Na svych strankach mam vsechny kody barev pouzitych frantiky na 406ky - nechce se mi to sem prepisovat, takze pokud chces - hledej v sekci Peugeot 406 - Paint Code Tak v tvem pripade - tedy jedna-li se o 406ku se starou maskou, by to mely byt dve moznosti: White Alpine P0WT 35641 986251 Bianca P3WP 45230 986252 [upravil dne 18/8/05 Sepp] Jen dodám, že první kód je Peugeotův, druhej Dulux a třetí TouchUp (ty tyčinky) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 jj chlapi mate pravdu mam tam pred uchyceni tlumice nejaky kod,nacmaranej snad stetkou, jsem si porad rikal co je to za kod:) myslel jsem ze Peugeot delal jen jednu bilou:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Peugeot nikdy nic nedělal jen v jedné verzi, snad od všeho má min. 2 možnosti, a nejlíp vzájemně nezáměnné... I když máš ten kód barvy, stejně vezmi s sebou celý auto pro kontrolu, je to lepčí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts