Lihous Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Mam drobny problem ne snad co do fce ale zbytecne se otvirajiciho se okna. Mame po preinstalaci systemu aktualizovan Firefox a po otevreni prohlizece se nasledne otevre nejake dalsi okno s aktualnosti zasuvnych modulu-otazka na snade JAK to vypnout a pripadne zakazat aktualizace. Oni ti dovedove krom dobrych veci pridavaji i hromadu blbosti a nase PC uz neni super expres a nemusim mit velkeho bratra v PC. Diky za napad /pokud mozno hodne jednoduse vysvetlit nejlepe obrazkama Pc ma pomerne casto na vrch. Citovat
koblih69 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Použit postup zde: https://support.mozilla.org/cs/kb/Jak%20nastavit%20domovskou%20str%C3%A1nku a do okýnka si napiš libovolnou stránku na které se má mozila otevřít. [upravil dne 9/9/13 11:14 od koblih69] Citovat
Lihous Odesláno 9. září 2013 Autor Odesláno 9. září 2013 Joo toto je v pohode ale me se otevre zaroven dalsi okno s aktualnosti zasuvnych modulu je to nejaka ON-LINE podpora a bylo na to upozornovano pri aktualizaci. Pokud me \"nastvou\" tak to predelame znova anic aktualizovat nebudeme. Me neba stale zavirat to druhe okno pri tevreni prohlizece. Citovat
Fosil Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Nastavení aktualizací: Tlačítko Firefox > Možnosti > Rozšířené > Aktualizace nebo Nástroje > Možnosti > Rozšířené > Aktualizace Vypnutí aktualizací doplňků: Tlačítko Firefox > Správce doplňků > Nástroje dopňků (ozubené kolečko) > Automaticky aktualizovat dopňky nebo Nástroje > Správce doplňků > Nástroje dopňků (ozubené kolečko) > Automaticky aktualizovat dopňky Citovat
Lihous Odesláno 10. září 2013 Autor Odesláno 10. září 2013 Nic nefunguje jde me o toto druhe otevirajicise okno. Viz foto. Dekuji Citovat
koblih69 Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Ukaž mi co máš nastavené v tom okně s domovskou stránkou, podle mě tam máš obě ty záložky. Citovat
Lihous Odesláno 10. září 2013 Autor Odesláno 10. září 2013 Nojoo je to tak .... Uz jsem to smazal .... Jo PC ma navrch Dekuju moc. Citovat
Lihous Odesláno 10. září 2013 Autor Odesláno 10. září 2013 Joo ja si tohoto nevsiml kdyz jsem pridaval po pameti domovskou stranku. Moje chyba hmm Citovat
koblih69 Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Ježíš co se šklebíš? Hlavně že to funguje, ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.