Tornado Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Dnes jsem nahlidnul do jejich e-katalogu a zjistil jsem ze se rozrostl jejich sortiment zbozi. Nektere vyrobky jsou i oznacene jako "originální nebo kvalitativně rovnocenný náhradní díl". Objevil jsem zatim, ze tam maji dily napr. od zn. FEBI, coz uz myslim par lidi psalo ze je solidni firma. Co myslite, vyplati se uz nakupovat u AutoKelly? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 No já jsem si toho už taky všimnul. Bohužel nemůžu zatím moc hodnotit. Koupil jsem tam jen sklo zrcádka spolujezdce a stěrače Valeo (tu sadu za 513) a jsem spokojenej Otec od nich má už rok koncvou část výfuku (tlumič) na Vectru B a taky zadní tlumiče a zatím nenadával. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Jo, udělali docela pokrok. Už u nich jde koupit díly, co jdou i použít... Co jsem někde slyšel, tak dost těch kvalitnějších věcí nemívaj skladem, sám ovšem nevím, já tam nic nekupuju, tak netuším, nakolik je to pravda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 ja sem u nich vcera kupoval svetylka a blinkry s drzakem na svetla a docela me prekvapily jak to je levny... sem zvedav jak to bude fungovat a na auto sem to zatim napasoval bez problemu... BTW, nemate nekdo doma kapotu a chladic na 106ku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Heh no to je dost. Jako konkurenci je moc nemusim ale jen tak pro zmínku febi dělám už 2 roky a dokonce ze dvou zemí. Levný? Ano nejlevnější to je to o co jim jde ale i v autodílech sou šunty a zmetky na to je dobré nezapomínat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xplod Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 A jaky mate zkusenosti s Febi, treba v porovnani s firmou Swag nebo Lemforder??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Původně zaslal: Xplod A jaky mate zkusenosti s Febi, treba v porovnani s firmou Swag nebo Lemforder??? Swag nevim ale na Lemföder nedám dopustit. Některý věci maj kvalitnější jek originál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Příběh A: Sem si koupil v Autokelly sklo do zrcátka za 3 kila. (Výrobce někde z Litvy nebo Estonska). 1. Nejsou namodralí jak origo. To bych přežil. 2. Okraje se nějak \"roztápí\" (možná vyhříváním). To bych nepřežil. Příběh B: Sem si koupil v Autokelly stabilizátory, jeden za 1300. Jakási firma s hvězdou (StarLine?). 1. Jsou tvarem trochu jinačí. To bych přežil. 2. Od března (namontování) zrezly hůř než původní co tam byly. To bych nepřežil. Jediný dobrý co se tam dá koupit sou světla (obrysovka, blinkr) ale jen díky tomu, že jím je dodává Valeo. Poučení? Měním lokál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Původně zaslal: Fusion Příběh A: Sem si koupil v Autokelly sklo do zrcátka za 3 kila. (Výrobce někde z Litvy nebo Estonska). 1. Nejsou namodralí jak origo. To bych přežil. 2. Okraje se nějak \"roztápí\" (možná vyhříváním). To bych nepřežil. Příběh B: Sem si koupil v Autokelly stabilizátory, jeden za 1300. Jakási firma s hvězdou (StarLine?). 1. Jsou tvarem trochu jinačí. To bych přežil. 2. Od března (namontování) zrezly hůř než původní co tam byly. To bych nepřežil. Jediný dobrý co se tam dá koupit sou světla (obrysovka, blinkr) ale jen díky tomu, že jím je dodává Valeo. Poučení? Měním lokál. ¨ To zrcátko jsem si kupoval taky, ale na 406. Měli na výběr buď čistý, nebo namodralý, takže jsem vzal namodralý (aby to ladilo) a jsem spokojenej. Vyhřívání mám taky a zatím pohoda. Uvidíme ale, co to udělá v zimě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Původně zaslal: Fusion Příběh A: Sem si koupil v Autokelly sklo do zrcátka za 3 kila. (Výrobce někde z Litvy nebo Estonska). 1. Nejsou namodralí jak origo. To bych přežil. 2. Okraje se nějak \"roztápí\" (možná vyhříváním). To bych nepřežil. Příběh B: Sem si koupil v Autokelly stabilizátory, jeden za 1300. Jakási firma s hvězdou (StarLine?). 1. Jsou tvarem trochu jinačí. To bych přežil. 2. Od března (namontování) zrezly hůř než původní co tam byly. To bych nepřežil. Jediný dobrý co se tam dá koupit sou světla (obrysovka, blinkr) ale jen díky tomu, že jím je dodává Valeo. Poučení? Měním lokál. Vidíš vidíš, já mam na 605ku zabarvený a stojí 230,- Starline NEBRAT Stabík (vzpěra) od FEBI : 723,- / ks Od Lemföder 1103,- /ks To sou samo ceny jen pro členy (se slevou) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts