Jirkap Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Tak to je velmi pěkný kousek do toho bych šel a klidně bych se vzdal 406 Citovat
Vvitty Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: AKCZ Offtopic ... Vvitty ... koukam na Tvuj dovetek (podpis) a premyslim .. co kdyz jsem ja sam svuj andel straznej? Nemam pak docela problem? s tim jsem pocital uz u sebe, neeee? copak ty jezdis rychleji, nez ty? tam je zcela spravne uvedena podminka, vzdyt jsem programator, ne? Citovat
Vvitty Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 to AKCZ: a jak vidim na fotkach, ma dokonce kompletni tapecirunk Citovat
Jirkap Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: Vvitty to AKCZ: a jak vidim na fotkach, ma dokonce kompletni tapecirunk Já bych do něj moc nerejpal Citovat
Vvitty Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Vvitty to AKCZ: a jak vidim na fotkach, ma dokonce kompletni tapecirunk Já bych do něj moc nerejpal ja moc rejpat nebudu, jen trosicku si dloubnu... proste mi to neda, jsem hroznej Citovat
Guest DD Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Peknej kousek .. ty kola jsou moc pekny . Citovat
John Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Moc pěkný fotky a kola taky.... [upravil dne 18/8/05 John] Citovat
Bohouš Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: John AKCZ: Moc pěkný fotky a kola taky.... a jinak gratuluju,že jsi konečně sehnal tapecirunk :super Tak to se Johnovi povedlo :D:D:D Citovat
AKCZ Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Funim!!! Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Vvitty to AKCZ: a jak vidim na fotkach, ma dokonce kompletni tapecirunk Já bych do něj moc nerejpal ja moc rejpat nebudu, jen trosicku si dloubnu... proste mi to neda, jsem hroznej Citovat
Bohouš Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Jo jinak mít volnejch 160 papírů, tak neváhám ani okamžik...... Citovat
AKCZ Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Tak tohle beru jako omyl! .. nikoliv vtipek PS: Tuto 306ku jsem videl uz nekdy pred cca 2 roky a byl jsem za ni moc rad protoze jsem premyslel o techto kolech a zjistil ze by to chtelo jinou barvu auta ale jinak pohudka Původně zaslal: John AKCZ: Moc pěkný fotky a kola taky.... a jinak gratuluju,že jsi konečně sehnal tapecirunk :super Citovat
John Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 AKCZ: njn jsem to nezkoumal uplně detailně... :aut Ale opravil jsem to :D Citovat
chechet Odesláno 18. srpen 2005 Autor Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: Vvitty to AKCZ: a jak vidim na fotkach, ma dokonce kompletni tapecirunk co tim myslite hnidopichove?? Citovat
chechet Odesláno 18. srpen 2005 Autor Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: DD Peknej kousek .. ty kola jsou moc pekny . no prave ze ty kola se ke stribrne moc nehodej a ani je s tim neprodava. majitel rikal, ze jsou k tomu ty original 15\". Citovat
Vvitty Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: DD Peknej kousek .. ty kola jsou moc pekny . no prave ze ty kola se ke stribrne moc nehodej a ani je s tim neprodava. majitel rikal, ze jsou k tomu ty original 15\". to je pravda, k cerne by vynikly mnohem vic jinak 15\" mam jen na zimu... Citovat
AKCZ Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Dalsi vec kde se treba prodrazi jsou zimni pneu .. diky prednim kotoucum nejdou dat mensi kola nez 15\" ... to me tak ted jeste napadlo Citovat
chechet Odesláno 18. srpen 2005 Autor Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: AKCZ Dalsi vec kde se treba prodrazi jsou zimni pneu .. diky prednim kotoucum nejdou dat mensi kola nez 15\" ... to me tak ted jeste napadlo toz sak plechace mozu byt ne? a na to nakou gumu matador. jen na preziti, v zime toho moc nenajezdim. Citovat
Vvitty Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: AKCZ Dalsi vec kde se treba prodrazi jsou zimni pneu .. diky prednim kotoucum nejdou dat mensi kola nez 15\" ... to me tak ted jeste napadlo toz sak plechace mozu byt ne? a na to nakou gumu matador. jen na preziti, v zime toho moc nenajezdim. 15\" plechace jsou ok... ze AKCZ? Citovat
Marlin Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 ja ci taky, buuu, prodam ten svuj momentalni vrak a leti m pro ni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.