Mišob Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Podařilo se mi uvařit 405 1,9D. Za jízdy mi vytekla chladící kapalina prasklou hadicí. Startér motorem normálně otáčí boužel motor si ani neškytne. Potřeboval bych vědět co všechno se mohlo oddělat. Kolik to tak přibližně stojí. A jestli mám vůbec nějakou šanci to opravit a nebo schánět novej motor. Taky bych rád věděl kde by mi něco takového v Praze opravili. No prostě bych rád o tom věděl co nejvíc než do toho dám všechny svoje ůspory. Předem děkuji všem za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Původně zaslal: Mišob Podařilo se mi uvařit 405 1,9D. Za jízdy mi vytekla chladící kapalina prasklou hadicí. Startér motorem normálně otáčí boužel motor si ani neškytne. Potřeboval bych vědět co všechno se mohlo oddělat. Kolik to tak přibližně stojí. A jestli mám vůbec nějakou šanci to opravit a nebo schánět novej motor. Taky bych rád věděl kde by mi něco takového v Praze opravili. No prostě bych rád o tom věděl co nejvíc než do toho dám všechny svoje ůspory. Předem děkuji všem za odpověď www.autovasenda.cz - zkusil bych se dohodnout s nima, a? se na to podívaj a teprve pak bych řešil eventuální opravu nebo výměnu motoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bici Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Nazdar Mišobe, udělej přesně to, co ti radí Medvěd. Víš, že jsem ti to říkal už před 14-ti dny. Tak šup šup chlape, a? si pojízdnej. Bici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Jestli si ten motor ani neškytne, tak bude vystřelený těsnění nebo prasklá hlava až natolik, že to nemá vůbec žádné tlaky.... Oprava v tom případě bude celkem za ranec. Pokud chceš, tak celý tenhle motor k dispozici mám, musel by ses ale ozvat hned, a nebo pak až v půlce září. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts