Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus,když nastaruju svýho mazlika tak je slyše cvakání jakoby od ventilů?Mám najeto 2700.Jedná se o 1.4 vti,zkusim změřit jestli mám dost ojele nebo čím myslíte že by to mohlo být ? :(

Odesláno

zdravim, jsem majitelem 207 sw 1.4 16V a je fakt že můj názor je nic moc na tento motor - víc problémů než radostí... , jj určitě bych začal olejem - tyto auta hodně žerou a jsou haklive na nedostatek..

Odesláno

hm divne ze by uz byl napinak ko , to bys musel mit starsi rocnik vozu . mluvim o tom ze ten zvuk dea volnejsi retez rozvodu. kazdopadne u vti je potřeba na merku koukat castejc a olej napln drzet u hranice maxima. otáčky ti nekolisaji predpokladam.

ještě se stavalo ze se zlomil drzak vodítka retezu co je mezi vackami ale při tomhle najezdu si to nemyslim .

Odesláno

No myslíš jako že stím nic neudělají?To by kluci dostali asi čoro :)Není přece normální aby mi nový auto chrastilo jak stoletej krám.Jinak jsem fakt se vším spokojenej.

Odesláno

Záleží klepot a klepot. Pokud je to takové až lehce dieselové klapání, které se zahřátím motoru zmizí, tak je to úplně normální.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...