Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kto mi vie poradit ,pri zapnuti klucika mi nezapne displej ani radio a ked zapnem radio manualne tak mi napise toto: kvoli problemom na vozidle nemozu pristroje pracovat korektne a vypne radio aj s displejom. Bol som na diagnostike vo fiate a ze nic nenasli,poistky som uz pozrel vsetky dakujem za kazdu :

Odesláno

zavada odstranena prepojil som dva kable cez 12v skusacku a nabehlo to uz to len zniecim skombinujem namiesto tej skusacky a nech to fakci

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj všichni,

jsem tu poprvé a chtěl bych poradit, jestli někdo neřešil stejný problém. Mám rádio RT3 v 807čce, rádio mi hraje cca 2minuty a pak se resetuje, když ho po resetu znovu zapnu tak se stane to samé a pořád dokola, k tomu mi úplně zhasl velký displej mezi budíky. A víte kde všude jsou pojistky v tomto autě? Poradí mi někdo co s tím? :myslim Díky moc za rady Standa

Odesláno

Poslal som ti na mail manuál,len by to chcelo viac info o aute,je viac verzií umiestnenia poistiek podľa roku výroby aj výbavy vozidla.Manuál je z C8,ale je to v podstate to isté.

A ešte dotaz - robí to stále,alebo iba pri vypnutom motore?Economy mode?

[upravil dne 10/12/13 13:34 od ferinko2]

Odesláno
Ahoj všichni,

jsem tu poprvé a chtěl bych poradit, jestli někdo neřešil stejný problém. Mám rádio RT3 v 807čce, rádio mi hraje cca 2minuty a pak se resetuje, když ho po resetu znovu zapnu tak se stane to samé a pořád dokola, k tomu mi úplně zhasl velký displej mezi budíky. A víte kde všude jsou pojistky v tomto autě? Poradí mi někdo co s tím? :myslim Díky moc za rady Standa

Prehriva se ti to radio. Funguje ti vetrak u radia? Oddelej vse nad radiem a dostanes se pohodlne k radiu a vsem konektorum...

Odesláno

Ahoj,

ferinko2: díky za manuál, mám ten samí, ale v Francouštině.

Sasula: Myslíš, že je to pouze tím, že se přehřívá? Mám to celé otevřené i jsem rozebral celé rádio, preventivně. Ventilátor co je tam z boku funguje a fouká. Nevím jestli to nemá spojitost s tím, že mi nejde ani velký displej :myslim

Odesláno

To je právě to, že se restartuje i po nastartování, kdy je auto v těchto teplotách studené. Displej vypnutý nemám, vím o tomto tlačítku DARK. Rádio mám celé venku, rozebrané bez viditelných známek poškození, vyfoukal jsem ho vzduchem a to je tak asi vše co s ním mohu já doma udělat, tak ho nainstaluji zpět a uvidím.

Odesláno

Najprv odmontovat kryt co je pod displayom medzi priehradkami. Najdes tam dve srobky. Po odkruteni vytiahnes von display s budikmi aj s plastom nad budikmi. Odpojis kabel a mas to. Budiky otvoris asi osmimi srobkami a vyberes display.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...