zauter Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 kto mi vie poradit ,pri zapnuti klucika mi nezapne displej ani radio a ked zapnem radio manualne tak mi napise toto: kvoli problemom na vozidle nemozu pristroje pracovat korektne a vypne radio aj s displejom. Bol som na diagnostike vo fiate a ze nic nenasli,poistky som uz pozrel vsetky dakujem za kazdu : Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 zkontroluj zapojeni optického kabelu mezi obrazovkou a radiem Citovat
zauter Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 nie je tam opticky kabel to je asi na tu farebnu obrazovku ja mam tu ciernobielu Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 tak vyndej rt3 a zkontrouj zapojeni te kostky-konektoru co do něj jde Citovat
zauter Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 uz som to mal vonku xkrat aj som to nastriekal kontoxom a nic stale to iste Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 zkusil bych nekoho z okoli at ti pujci rt3 na zkousku . pokud by bylo radio ok hledal bych problém v bsi Citovat
zauter Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 zavada odstranena prepojil som dva kable cez 12v skusacku a nabehlo to uz to len zniecim skombinujem namiesto tej skusacky a nech to fakci Citovat
s.furst Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Ahoj všichni, jsem tu poprvé a chtěl bych poradit, jestli někdo neřešil stejný problém. Mám rádio RT3 v 807čce, rádio mi hraje cca 2minuty a pak se resetuje, když ho po resetu znovu zapnu tak se stane to samé a pořád dokola, k tomu mi úplně zhasl velký displej mezi budíky. A víte kde všude jsou pojistky v tomto autě? Poradí mi někdo co s tím? Díky moc za rady Standa Citovat
ferinko2 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Poslal som ti na mail manuál,len by to chcelo viac info o aute,je viac verzií umiestnenia poistiek podľa roku výroby aj výbavy vozidla.Manuál je z C8,ale je to v podstate to isté. A ešte dotaz - robí to stále,alebo iba pri vypnutom motore?Economy mode? [upravil dne 10/12/13 13:34 od ferinko2] Citovat
Sasula Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 Ahoj všichni, jsem tu poprvé a chtěl bych poradit, jestli někdo neřešil stejný problém. Mám rádio RT3 v 807čce, rádio mi hraje cca 2minuty a pak se resetuje, když ho po resetu znovu zapnu tak se stane to samé a pořád dokola, k tomu mi úplně zhasl velký displej mezi budíky. A víte kde všude jsou pojistky v tomto autě? Poradí mi někdo co s tím? Díky moc za rady Standa Prehriva se ti to radio. Funguje ti vetrak u radia? Oddelej vse nad radiem a dostanes se pohodlne k radiu a vsem konektorum... Citovat
s.furst Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Ahoj, ferinko2: díky za manuál, mám ten samí, ale v Francouštině. Sasula: Myslíš, že je to pouze tím, že se přehřívá? Mám to celé otevřené i jsem rozebral celé rádio, preventivně. Ventilátor co je tam z boku funguje a fouká. Nevím jestli to nemá spojitost s tím, že mi nejde ani velký displej Citovat
Sasula Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Nejcasteji se to delo v zime kdyz jsme v aute hodne topili, tak se prehralo a umiralo, a nebo v parnu v lete. Pro jistotu cele radio ven a podivat se na stav... Citovat
JaRoY Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 A mozno mas len display vypnuty. Tlacitkom DARK sa vypina. Citovat
s.furst Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 To je právě to, že se restartuje i po nastartování, kdy je auto v těchto teplotách studené. Displej vypnutý nemám, vím o tomto tlačítku DARK. Rádio mám celé venku, rozebrané bez viditelných známek poškození, vyfoukal jsem ho vzduchem a to je tak asi vše co s ním mohu já doma udělat, tak ho nainstaluji zpět a uvidím. Citovat
s.furst Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Ahoj, máte někdo zkušenost jak vyndat u 807čky velký displej a na co si dát pozor při demontáži? Citovat
JaRoY Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Najprv odmontovat kryt co je pod displayom medzi priehradkami. Najdes tam dve srobky. Po odkruteni vytiahnes von display s budikmi aj s plastom nad budikmi. Odpojis kabel a mas to. Budiky otvoris asi osmimi srobkami a vyberes display. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.