Dave405 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Zvažuji prodej kola za účelem koupě celopéra. Zajímala by mě aktuální reálná prodejní cena. Případným nabídkám se nebráním. rám: Merida Matts vel. 20, r.v.2011 vidlice: RockShox Reba 100mm 2013 řazení: SLX 2013 2×10 přehazovačka: SLX 2013 přesmykáč: SLX 2013 brzdy: Shimano SLX 2013, kotouče 180/160mm kliky: SLX 2013 kola: Mavic Crossride 26\" pláště: Specialized S-works 26×2.0 řidítka: Truvativ stylo 600mm představec: ABR 105mm sedlovka: FSA sedlo: Specialized Phenom pedály: SPD nebo platformy Transition váha: cca 10,5kg bez pedálů Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Nahoď cenu něco takového hledám... ale o kolech nevím zhola nic, takže nemám absolutně představu. [upravil dne 31/8/13 08:05 od koblih69] Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 pokud ta zadni guma není píchlá.... ...... tak já bych to viděl někde okolo 12 Citovat
Dave405 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Guma je ok, jen jsem momentálně nenašel v mobilu lepší fotku. Kolo vyšlo něco přes 30tkč,...jen pro info: vidle model solo air s lockoutem na řidítkách s cenou kolem 10tkč v době pořízení, výbava Shimano SLX 2013, taky kolem 10tkč, kola na průmyslových ložiscích zapletená plochými špicemi. Lehké a rychlé kolo bez vad, krom provozních oděrek na rámu. V případě zajímavé nabídky nechám dvoje SPD pedály včetně treter Adidas vel. 7. Citovat
Návštěvník Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 5. Výstižný obsah inzerátu Inzerujte tak, aby se zájemce dozvěděl zásadní informace, především cenu, která je povinnou součástí každého inzerátu. Je zakázáno vkládat inzeráty typu \"napište si emailem o více informací\". Informace lze napsat k inzerátu,a máte možnost případně připojit k inzerátu klikací odkaz. Vložte fotografie nabízené věci, odpadne mnoho dotazů na ně nebo na stav nabízeného předmětu Citovat
Dave405 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 A co s tím? Napsal jsem, že zvažuju prodej a zajímá mě, za kolik je to reálně prodejné, čili kolik by kdo za něj dal. Informací jsem uvedl dost, případně se kdokoli může doptat. Petr i Ty jste nahodili ceny a já to beru. Myslím ale, že takhle poskládané kolo má vyšší cenu, ač nemám stanovenou částku, za kolik prodám a za kolik né. Zatím to zvažuju a vybírám celopéro s tím, že zájemci můžou psát. Citovat
Návštěvník Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Co s tím? Máš to v inzerci, tak je to inzerát. Na Peugeot fóru čekáš fundovanou odpověď na cenu? Tu jsi myslím dostal od povolanějších zde: http://www.bike-forum.cz/forum/kolik-muzu-aktualne-dostat-za-kolo.html Prostě zkoušíš kdo se chytne a dá víc, to je celý. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Cena je povinnou součástí inzerátu, pokud ji neuvedeš porušuješ pravidla. Ty jsi prodejce, ty musiš vědět za kolik to chceš prodat, přeci ti to tu někdo z jedný fotky a popisu nebude naceňovat. [upravil dne 31/8/13 09:56 od Radek Hurvajz] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 davide dej to mimo inzercí a máš klid Citovat
Dave405 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Jo, dal jsem to informativne i na bike-forum, páč je tam větší pravděpodobnost vážných zájemců. Opravdu nemám určenou cenu, proto jsem to sem dal a uvedl vše potřebné v úvodu. Pakliže takový inzerát někomu leží v žaludku, protože nereáguji na jeho cenu, není problém, aby to admin máznul. Upřímně, bývalo to tu dobré fórum, řekl bych jedno z nejlepších, ale posledních pár let, kdy se do vedení dostali jedinci ohánějící se jen pravidly a zákazy, aniž by fóru nabízeli nějaké fundované hodnoty technického rázu, jak by mělo být na takovém fóru zvykem, ..jde to tu do kopru, což je škoda. Jasně, že nepředpokládám, že na peugeot-clubu se budou všichni orientovat v MTB, ale né všichni si tady vozí zadek jen v autě a někdo by mohl mít případně zájem a znát hodnotu dané věci. Citovat
Dave405 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 davide dej to mimo inzercí a máš klid Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Já tomu asi nerozumím, prodat asi nechceš tak příště neinzeruj v sekci \"prodám\" Citovat
Shaky Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 No co ke kolu? výbava super jak pro hobíka, tak pro závodníka, ale ten rám je opravdu jen aby držel komponenty pohromadě, takže cena cca 18000 - 20000 je odpovídající druhu komponentů a ještě záleží na tom, kolik už to má naježděno ( výplety, pláště, přesmykač, řadiče, přehazovačka, vidlice atd.) Citovat
Dave405 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Díky za fundovanou reakci . Rám je sice tuctový (Meridu jezdí kdekdo), ale geometrie je pro XC vyhovující a takto profilovaný a zeslabovaný dural má i slušně nízkou váhu. Není problém na tom odjet závod, ale já nějak zlenivěl a pod kopec už jezdím převážně autem, proto chci zkusit celopéro a zároveň si nemůžu dovolit držet víc kol, mám ještě RaceBike HT, ale to už má lecos najeto, takže prodej nemá smysl řešit. Merida - rám je ročníkově 2011, takže pár tisíc km to bude mít, nicméně prasklý ani nijak poškozený není, krom pár oděrek na laku. Zbytek 2013 - kompletní vybavení Shimano, kola, vidle, řidítka a představec je v podstatě zánovní, odhaduju do 1000km. Kolo bylo postaveno s myšlenkou nízké váhy na rychlé švihy a takhle jak je má odjeto jednu sezónu. Uváděná cena 20000Kč i na bike-foru se mi líbí a neváhal bych jej za tuto cenu prodat i s tretrama, pokud ovšem sednou . Citovat
Shaky Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 já jezdím taky na duralu, jen pro zajimavost mam ram Ghost EBS 2 a komplet razeni a brzdy shimano xtr 2012 a zbytek xt 2012, take kuli vaze Citovat
Dave405 Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Možná během týdne pojedu do Klatov kouknout na Canyon Nerve, tak bych mohl Meridu někam přiblížit. Takhle jak je bych ji teda zatím viděl za 20tkč, nebo s brzdama Elixír3 (kotouče) a Deore klikama, obojí z modelové řady 2012 za 17,5tkč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.