Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych radu. Minulý týden jsem natankoval téměř plnou nádrž po najetí cca 900km (tudíž třičtvrtě nádrže) jsem auto již nenatočil, auto při jízdě necukalo ani se nechovalo neobvykle, normálně jsem zastavil a po 5min už nenastaroval ale točit točí normálně. Můj dvorní mechanik neměl zatím moc času tak jen tak zběžně koukl a volal mi že v naftě neskutečný bordel a že je zvláštně nažloutlá. Nicméně po výměně filtru a nalití nafty auto nastartovalo a následně chcíplo to se opakovalo 2x a poté opět jen točí. Osobně si myslím že to bude buď někde ucpané (nevim kde ?? ) a nebo odešlo palivové čerpadlo. Ještě podotýkám že na tuto naftu jezdím už rok a půl a nikdy problém nebyl.

Nenapadá Vás někoho čím ještě by to mohlo být, nebo kde by to mohlo být ucpané ??

[upravil dne 15/9/13 07:06 od NutT]

Odesláno
mna napadlo..ked mas balonik skus nim natahat naftu a nastartovat...ak naftu nenatahas je to upchane...neviem ci ti to pomoze...

balonek to nema...

Odesláno
mna napadlo..ked mas balonik skus nim natahat naftu a nastartovat...ak naftu nenatahas je to upchane...neviem ci ti to pomoze...

balonek to nema...

ked tocis nevies ci ti taha naftu?

Odesláno

balonek to nema...

ked tocis nevies ci ti taha naftu?

To právě nevím, nic neslyším a když přestanu točit tak je slyšet jakoby pískání, tuším ŘJ nebo nevím.

Odesláno

zdar,koukni dp mojeho vlákna,todlento konkretně je skoro na konci vlákna,to samý jsem řešil a byl jsem z toho místem i na prášky,mám tam skoro všechno rozepsaný

Odesláno
zdar,koukni dp mojeho vlákna,todlento konkretně je skoro na konci vlákna,to samý jsem řešil a byl jsem z toho místem i na prášky,mám tam skoro všechno rozepsaný

:superTak jsem koukal a to co píšeš je naprosto přesné co se děje mne ale nějak jsem tam nenašel řešení a příčinu ?? :myslim

Odesláno

sorry ale to 15 stranove vlákno som nečítal, no riešil som taký istý problém na 206-ke a bolo to zanesene sitko v nadrži pri palivovom čerpadle. Stačilo vyčistiť a už asi 1 rok behá bez problémov :papa

Odesláno
ma niekto fotku toho sitka v nadrzi lebo nemam ani potuchu o co vlastne ide

Koukni tady ale nevim zda je to u 307 stejné.

Jinak děkuji za rady o víkendu se na to snad dostane, tak dám pak vědět, kdyby ještě někoho něco napadlo tak uvítám cokoliv.

Odesláno
to NutT: Aj mne ked nenastartujem a prestanem tocit tak zacne piskat z pod kapoty, pridal som sem aj video, idem ho najst.

Myslím že je to řídící jednotka.

Odesláno

to NutT : Tak dnes som bol na diagnostiku a vypisalo mi chybu Synchronizacia vacky ku klukovemu hriadelu..

Nevie niekto co to presne znamena?? Pozrel som cidlo vacky a vyzeralo byt ok len sa cele strasne hybalo do stran, tak som ho dotiahol a zatial to testujem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak včera večer jsem měl příjemný telefon že je auto opravené, odpoledne pro to jedu tak sem pak hodím co to bylo, po telefonu nebyl čas to řešit. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...