Mizlerek007 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Zdravím, tak bych měl pár dotazů a potřeboval bych nějakou tu radu od odborníku Mám pár drobností na coupé co bych potřeboval vyřešit... 1. při nastartování studeného motoru se auto začne klepat, začnou klesat otáčky a houpe to, dělá to cca 20s a pak se to srovná a nic se neděje... 2. při nastartovaném motoru a sešlápnutím brzdy se mi pedál začne propadat... po našlapání chvilku drží a jde zase pomalu dolu, nejde až na zem, ale padá, při chcíplém motoru a našlapání je všechno v pořádku...chtěl bych jen vědět co a jak... zjistil jsem že mi moc nechodí zadní třmeny, takže ty budu repasovat kompletně, ovšem nevím jestli je špatná pumpa, válec, nebo je to jen naprd odvzdušněný od předchozího majitel, nebo jestli to maj za vinu zadní brzdy nebo co a jak... děkuji za rady ohledně obou problémů... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 1. co třeba ventily? 2. muj typ je vzduch v brzdovém systemu Citovat
Mizlerek007 Odesláno 28. srpen 2013 Autor Odesláno 28. srpen 2013 u tech ventilů by to dělalo pořád ne ? Citovat
John Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 1.Jak už jsem ti psal na FB...to kolísaní u mě dělali poránu u úplně studenýho auta cívky po výměně za Delphi zatím 3dny bez problému. 2.Určitě odvzdušnit brzdový systém,ale pokud máš mizernou funkci zadních třmenů můžou to mít i za následek toto. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 1.Jak už jsem ti psal na FB...to kolísaní u mě dělali poránu u úplně studenýho auta cívky po výměně za Delphi zatím 3dny bez problému. 2.Určitě odvzdušnit brzdový systém,ale pokud máš mizernou funkci zadních třmenů můžou to mít i za následek toto. k bodu 1, Mám ten istý problém, už sem o tom védel vlákno a sem si istý, že je to elektrická závada. Studený motor naskočí na ťuk, ale tak 20 sekund po štarte je bez výkonu a motor sebú ,,klopítá\". Potom zrázu zničeho nic úplná pohoda a jede. Napadli mňa taky cívky, a aj teplotné čidlo + snímač polohy škrtící klapky (vraj umí blbnút po vybehaní běžca). Mám v pláne to riešit. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 28. srpen 2013 Autor Odesláno 28. srpen 2013 no mě napadl taky snímač poloho klapky... bohužel se mi ho nedaří identifikovat v service boxu... taky bych řekl že to bude smíš el. než mechanika... když to přestane, tak je to jakoby si právě motor přidal víc otáček a srovnal to, takže bych to tomu přisuzoval Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 presne toto. Ideme na to, ja to rieším v priebehu budúcího týdňa, kdo z koho dostal sem tip ešte aj na krokový motorek (aj by to sedelo skrz to, že si pak pridá). Schválne budúcí ráno skus šlápnút tesne po štarte na plyn. Mne to ide v prvých 5 sekundách skapat jestli sa dotknu plynového pedálu. Citovat
KapriQ Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Ta 1. Zavada - Robi to aj mne a 1.8, ale nejak to neriesim, vzhladom na vek auta, niekedy ked nastartujem ani neudrzi na prvy krat otacky, ale druhy krat uz pohoda. Bude to nieco elektronicke, nejake cidlo... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 no to zdechnutí bych přisuzoval tomu krokáči... mě to nijak nechcipe... jenže to držím třeba na spojce atd, ale nestalo se mi že by to chcíplo... dělám to tak že prostě nastartuju a tu chvilku počkám a až pak jedu... neměl by někdo kod na ten snímač polohy ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.