JEHLIX Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Kde sehnat CD s katalogem ND na pezoty??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Jeden katalog je porad na jednom ftp kde jsem ho uploadoval. Je to na: ftp://peugeot:peugeot@freewebtown.com Na stahovani doporucuju FlashGet a jeho pruzkumnik internetu. Je tam povolen jen 1 uzivatel, takze pokud na to mas nervy tak to zkus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Zkoušel jsem tam vlézt, ale nejde tam stáhnout skoro nic kromě návodu na 406, že prý překročený trafic.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 A neni tam napsany kdy se to opet vynuluje? S timhle ti asi moc neporadim, asi budes muset pockat. Je tam myslim ze se muze stahnout 1Gb za mesic. Leda ze bych se pokusil to nahrat nekam jinam,ale to az tak pristi tyden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenda233321 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Hm, to už tady jednou probíhalo. Nestahuj to přes ftp, přihlaš se na www.freewebtown.com jako peugeot/peugeot a vlevo dole klepni na odkaz Download Archive. Pomocí toho zabalíš celý obsah webu (vyber .tar formát, bude to rychleji ke stažení a stejně už je to zabalené...) a stáhneš si ho na disk . Tento způsob se nepčítá do traffic, takže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 .. podle návodu jsem to sosnul. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Katalog a něco navíc je na 195.146.111.58 , přihlašovací jméno : PG, heslo: ND .Heslo pro přístup do rozbalených katalogů je peugeot. [upravil dne 9/9/05 Swallow] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta309 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 zdravím, můžete mi poradit, co tam mám na?ukat? to číslo mi nešlape, žádnou stránku to neotevře. :-( díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Původně zaslal: Vojta309 zdravím, můžete mi poradit, co tam mám na?ukat? to číslo mi nešlape, žádnou stránku to neotevře. :-( díky Já osobně na stahování z FTP používám program Total commander. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Původně zaslal: Vojta309 zdravím, můžete mi poradit, co tam mám na?ukat? to číslo mi nešlape, žádnou stránku to neotevře. :-( díky Zkousel jsem to otevrit ve FlashGet-u a jeho pruzkumniku internetu a jede to. Adresu jsem tam zadal takhle: ftp://PG:ND@195.146.111.58 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Původně zaslal: Swallow Katalog a něco navíc je na 195.146.111.58 , přihlašovací jméno : PG, heslo: ND .Heslo pro přístup do rozbalených katalogů je peugeot. [upravil dne 9/9/05 Swallow] Co to tam je krom toho katalogu? Zkousim to stahnout, tak jestli to ma cenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Původně zaslal: Vojta309 zdravím, můžete mi poradit, co tam mám na?ukat? to číslo mi nešlape, žádnou stránku to neotevře. :-( díky Použij třeba Cute FTP, já používám CuteFTP 7 Professional.A divím se, že by to neběželo.Leda by vypnul někdo elektriku A teď jsem to zkoušel a normálně funguje.Nesmíš čekat, že se Ti otevře webová stránka, jedná se o ftp přenos.Takže zadej do prohlížeče do pole adresa toto ftp://195.146.111.58/ a objeví se tabulka, kam zadáš to jméno a heslo a dostaneš se k těm souborům. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta309 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 No tak to je ono - ja čekal tu stránku. Tak teď už to běží. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta309 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Chlapíci stateční, asi jsem pc-amatér, ale s mým připojením se mi povedlo stáhnout jen první soubor a tam ještě není katalog dílů na 309. Stránka ftp://PG:ND@195.146.111.58 už asi nejede - při stahování druhého souboru mi to v půlce napsalo, že vypršel časový limit. Nešlo by to ještě prodloužit, abych to moch cucnout? Díky moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 No jo vyzera to byt mrtve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaon Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Nez to zacnu stahovat, chci se zeptat jestli je tam neco na partnera??? A ted se koukam, ze se na to ftp neda prihlasit??Dale daruji do dobrych rukou v Praze knihu JAk NA TO pro Peugeot 205. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: xaon Nez to zacnu stahovat, chci se zeptat jestli je tam neco na partnera??? A ted se koukam, ze se na to ftp neda prihlasit??Dale daruji do dobrych rukou v Praze knihu JAk NA TO pro Peugeot 205. Samozrejme ze i na Partnera, staci ti stahnout jen CD2. Katalog fakci i bez CD1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaon Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 To je super, ze take na Partnera,ale uz se na to ftp nemuzu prihlasit. Muze me prosim nekdo pomoc,nejlepe z Prahy,ale casto jezdim do Brna a Ostravy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moli9 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 chtěl jsem se zeptat, jestli by jste mohli někde ještě ten katalog uploadnout, páč tyhle odkazy prostě nemůžu rozjet... předem díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 nj, 6 let starej přispěvek. Už dávno mame Servicebox http://public.servicebox.peugeot.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts