Valis Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Sory ze se porad tak ptam ale koupil jsem starsiho Pazouta r.v.2002(1,4benzin) .Hrozne se mi libi je to krasny auto ale potrebuju se dozvedet nejaky vychytavky protoze o tom aute vubec nic nevim.Neco uz jsem si tady precet a hledal jsem nejakou literaturu ale nic jsem nenansel.Tak par otazecek jo?? 1)Muzu si koupit na P tady ten vyfuk http://www.cartechgroup.cz/?detail&did=1247&kid=229 ten puvodni je uz dost rezavej a moc uz nevydrzi, ale jde mi hlavne o vzhled nepotrebuju aby to rvalo spis naopak s autem jezdi i rodice takze jen tak decentne spis aby to melo normalni zvuk jak origo vyfuk.Takze bude to tam pasovat??A je ten vyfuk vhodny popripade poradte jiny 2)Jak se ovlada palubni PC tedy jestli ho tam vubec mam proste spotreba a tak?Mam takovy pocit ze to tam vubec nemam myslel jsem ze tlacitkem na prave pacce ostrikovacu ale nic.Umim nastavit je hodiny:myslim Driv jsem nechtel nic jinyho nez VW a nakonec jsem koupil P a vubec toho nelituju je to krasavec ,ale mejte se mnou strpeni ze zacatku se budu hodne ptat!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 S vyfukem ti neporadim, ale s tim PC je to jak rikas - cudlikem na pravem prepinaci. je tam okamzita x prumerna spotreba, ujete km, dojezd,prum.rychlost. Mi to na nem odeslo hned zpocatku, jak to opravovali to ale nevim - bylo to v zaruce. Jinak vitej a dalsi informace jsou v modelech/307:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Tak tohle tam bez toho, abys upravil dolní část zadního nárazníku (nějak vyříznout) asi nedostaneš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 No o ten naraznik mi ani tak nejde trosku to vyriznu to neni problem jde mi o to jaky ma takovy vyfuk zvuk!A jestli to tam jde bez problemu pripojit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 To nikdo nemate v 307 sportovni vyfuk??Jo a ten prepinac palubniho PC mi nefunguje docela blby co??Ale ted na to seru potrebuju jiny veci tohle to neni zas tak dulezity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts