P405 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 zdravim, potreboval bych poradit jake chlazene brzdove kotouce poridit na P405 D rok 93, pripadne jake mate zkusenosti, nasel jsem v online katalogu auto kely od vyrobcu ferodo za 1373 kc, pilenga za 1274 a starline za 912 a pripadne poradte co za brzdove desticky... v auto kelly mi uz jednou poradili desticky co se nejvic kupujou do 405 a me samozrejme desticky nepasovaly nebranim se ani jine prodejne poradte, diky moc.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 No nejlépe oboje od stejného výrobce. Ferodo má dobrý destičky ale o kotoučích sem zatim nic neslyšel. Dělaj se taky chlazený Brembo nebo Ate No to záleží jestli máš brzdy Bendix nebo Lucas Holt 405 má víc systémů no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bůček Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Podívej se na http://www.elitecat.cz/Fsearch.asp, doporučuju kotouče brembo a destičky ate .Originál peugeot moc nedoporučuju,protože jsou zbytečně drahý- loni jsem za origo kootuče a destičky na předek dal v německu cca 230 Euro a pak jsem čuměl,že kotouče byly od nějaký italský firmy a destičky byly Textar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBen Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Co se týče kotoučů, zkusil bych Zimmerman - vrtané, chlazené. Mají je na autodoplnky.cz. Co se destiček týče, z doslechu vím, že Zimmermany dobře fungují s destičkama Ferodo. Obecně sladit brzdy je docela věda, některé komponenty spolu vůbec nefungují, jiné zase ano. Takže nákup značkových komponentů ještě vůbec nemusí znamenat dobře fungující brzdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Takže pro srovnání tu mam ceny Brembo Max : 1679,- Ate Power Disc: 1199,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Vrtané kotouče na 1,9D? :D Co se týče samotných brzdových komponent na tyhle auta, tak beru z Benexu Bendix (jako značku, aby se to nepletlo, bez ohledu na systém...) - aktuálně větrané kotouče na 405 jsou 2440 s DPH. Že by za dvanáct stovek někde byly větrané kotouče mám docela pochyby, a kdyby, tak bych jim asi nevěřil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj.g Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Zdravim, koupil jsem desticky Ferodo Premier ale zjistil jsem ze kotouce jsou v haji Tak koukam na Brembo Max ( ale nikde jsem nevycetl zda jsou chlazene ). na Renault Megane 1.6e BA 96 Diky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigi.jakub Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Mě říkal kamoš mechanik že desky ferodo jsou nějak moc tvrdý nebo co že umí zničit kotouče.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts