Jump to content

jake kotouce a desticky na 405

P405
 Share

Recommended Posts

zdravim, potreboval bych poradit jake chlazene brzdove kotouce poridit na P405 D rok 93, pripadne jake mate zkusenosti, nasel jsem v online katalogu auto kely od vyrobcu ferodo za 1373 kc, pilenga za 1274 a starline za 912 a pripadne poradte co za brzdove desticky...

v auto kelly mi uz jednou poradili desticky co se nejvic kupujou do 405 a me samozrejme desticky nepasovaly :(

nebranim se ani jine prodejne :)

poradte, diky moc....

No nejlépe oboje od stejného výrobce. Ferodo má dobrý destičky ale o kotoučích sem zatim nic neslyšel. Dělaj se taky chlazený Brembo nebo Ate

No to záleží jestli máš brzdy Bendix nebo Lucas

Holt 405 má víc systémů no

Co se týče kotoučů, zkusil bych Zimmerman - vrtané, chlazené. Mají je na autodoplnky.cz. Co se destiček týče, z doslechu vím, že Zimmermany dobře fungují s destičkama Ferodo. Obecně sladit brzdy je docela věda, některé komponenty spolu vůbec nefungují, jiné zase ano. Takže nákup značkových komponentů ještě vůbec nemusí znamenat dobře fungující brzdy.

Vrtané kotouče na 1,9D? :D :D :D

Co se týče samotných brzdových komponent na tyhle auta, tak beru z Benexu Bendix (jako značku, aby se to nepletlo, bez ohledu na systém...) - aktuálně větrané kotouče na 405 jsou 2440 s DPH. Že by za dvanáct stovek někde byly větrané kotouče mám docela pochyby, a kdyby, tak bych jim asi nevěřil...

• 10 months later...