Glum Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Ahoj, nedisponujete náhodou někdo ramínkem zadního stěrače na P306 Break 1,9D rv 1998 (brezen) za rozumnou cenu? Nejaky magor mi ho ulomil. To raminko se zacvakava do unasece (zatim se mi podarilo videt jen jine typy, vetsinou napevno spojene raminko s unascem pomoci nytu). Nemuzu ho sehnat a nove z Peugeota...radsi se ani neptam na cenu. A zrovna tak shanim predni i zadni znak lvicka na to same auto z toho sameho duvodu. Nekomu se proste asi libily. Diky. Ondra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobek Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Prosím tě zkus se zeptat na vrakovišti v Psárech myslím ,že Pepa by ho tam mohl mít tady je na něj číslo 602255468 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 2 Bobek: ty toho typa znas?? ja tam byl v pondeli a fajn chlapik...po zkusenostech s vrakovisti na kutnohorsky a v jesenici je te prvni solidni vrakac...pro me muzu jenom doporucit...za to cislo diky...nejak sem si ho ve spechu ani nestih vzit:myslim a jeste dotaz...maj otevreno i vsobotu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts