graver Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Taky už mě začíná zlobit ukostření a kontakty vůbec - je to vidět hlavně na kontrolkách. Kontrolka tlumených svítí jen v zimě, kontrolka zadních mlhovek problikne, když šlápnu na brzdu atd. Těch ukostřovacích bodů je asi dost - které zkontrolovat v tomto případě? Btw: nebyl by detailnější postup rozborky palubky u 405 GR nový model? Už se to tu probíralo mockrát, ale to bylo tuším pro 406. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Bylo to tema od Hicse asi pred rokem. Tu sim, ze tam bylo v nazvu Vymena palubky aneb uz nikdy a byl k tomu i peknej fotoserial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
graver Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Jo, to tuším byla 405ka a je tam spousta fotek, ale ne postup Navíc jsem se špatně vyjádřil - myslel jsem jen přístrojovku, ne celou palubku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Nebylo to v manuálu, který byl ( je ? ) ke stažení na P-C ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts