Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nová 308


HonzaZ

Recommended Posts

StartStop u 1.2 eTHP funguje jinak, protože má klasické řešení. Tedy je tam normální startér co se zasouvá do setrváku. Proto se motor vypíná až při úplném zastavení. Kdežto 1.6 eHDI má speciální startér, který motor roztáčí přes řemen. Tím pádem motor vypíná tuším už pod 20km/h a pak je schopný ho hned zase nahodit. Prostě úspora. Nelze mít u takového motůrku vše :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do držáku nápojů si dávám tak akrorát peněženku-zajímalo by mě,co si tam kdo dáváte za nápoje. průměr odpovídá plechovce na kolu,ale je tak mělký,že v něm flaška těžko bude držet. Alespoň, že do dveří jde dát flaška. U peugeotu lze obecně konstatovat, že jsou to \"experti\" na takovéto drobnosti:( V tomhle směru dokážou přemýšlet třeba u Škody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Jinak zkušenosti s novou 308. Jezdí se s ní pěkně, zatím jsem jel nejvíc 160, žena pak už nadávala abych brzdil :-). Auto pěkně sedí v zatáčkách a dobře reaguje na pohyb volantu. Palubní displej je super, hned jsem si zvyknul a dobře se ovládá. Všechno potřebné na jednom místě. Už bych nechtěl spoustu mech. tlačítek jako jsem měl v peugeotu 306. Otáčkoměr který ukazuje na druhou stranu z prava do leva mě neseděl jeden den. Teď už mi přijde že to tak má být. Volant nezakrývá výhled na přístrojovou desku. V zádu by mohlo být trochu víc místa. U nás tam sedej děti a ty si nestěžujou :-). Spotřeba benzínu u 1.6 THP: ve městě jezdím za 8, ale při cestě ze Slaného do Trutnova cca 150 km jsem jel za 5,5 litru. Jsem zvědav, jak se bude auto chovat na sněhu v zimě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Skvělý, gratuluju k pěknému autu! Fajn, že také kladně hodnotíš změny - budíky, volant, dotykáč i otáčkoměr. V recenzích to vždy debilně kritizujou, protože přesedaj z auta do auta a žádný pořádně neprojednou. Jen skutečnej uživatel může předat reálný dojmy. V automobilce nejsou určitě takový blbci, aby udělali neovladatelný, neintuitivní auto, apod. jak z mnoha článku vůči peugeotu vždy vyzní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...