Valis Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Prosim co znamena kdyz mi zustala sviti kontrolka Kontrollleuchte fur Motorselbstiagnoze.Chtel jsem nastartovat a nejde to.Vubec nevim co se deje .Muze jit o slabou baterku??Docela jsem zhavil vcera vecer radio v garazi ale svetla sviti a to radio hraje.Ale motor ani tuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Jak ta kontrolka vypadá a co máš za typ auta? Není to kontrolka s emblémem motoru a písmenem K? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 Ne je to takova ta kontrolka co vypada jak motor!!Ted jsem pomoci manualu(v nemcine a slovniku prelustil tohle)Ona svítí při každem zasunuti klicku Výstrazna lampa pro pro zacpany filtr castic Je s kontrolním světlem propojeny Ona zazari při beznem zapnuti motoru a slouceny s akustickym signalem A nasledujicim a nasledujici zprávy na multifunkční obrazovce Porucha cisteni vyfukovych plynu nebezpeci zacpani filtru Ukazuje na poškozený na zařízení k čištění výfukových plynů částic Katalyzator muze byt(jen u benzinovych motoru).Vyhledejte urychlene Peugeot smluvni prodejce Tak to fakt vubec nevim co to jako ma znamenat).Je neco z vyfukem??Je to Peugeot 307(1,4 Benzin) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 To vypadá na kat... Kolik to má najeto? Jinak bych se poptal 307kářů, ale vypadá to, že se budeš muset obrátit na servis. Doufám (a přeji ti), aby to byla jen nějaká hloupost, kterou Ti kluci pomůžou vyřešit, aniž bys ten servis potřeboval. Sorry, ale já Ti s tímhle neporadím, se 307 zkušenosti nemám... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Žeby věčně nepřátelský démon jménem FAP? O jaký auto jde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 To může nějak souviset s poklesem napětí, takže nech si vymazat chybu a uvidíš. FAP nemusí být zacpaný, může být jen málo aditiva, viz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 To je takový to oranžový, co vypadá jak kohoutek od vodovodu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 tak problem vyresen volal jsem si do servisu a poradili mi ze to bude asi zapalovani ale ze mam zkusit dobit baterku.Tak jsem ji na hodku pripojil.A uz to startuje!!Jo a jeste takovej dotaz ten vodovodni kohoutek ma zhasnout kdy??Kdyz zhasne vse ostatni jako jsou erbegy a tak tak on porad sviti a zhasne az pri nastarovani jo jinak dik za vsechny rady.Kde se da sehnat nejakej manual k 307 mam jen nemeckej a to neni vono v knihkupectvi ho nemaji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Tohle zhasne až po nastartování. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Do teď jsem myslel, že FAP mají jen ropáci. To je i v benzínu? Proč? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Původně zaslal: Peta Do teď jsem myslel, že FAP mají jen ropáci. To je i v benzínu? Proč? Néé co by dělal FAP v benzínu. Tohle byla jen elektronická moucha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts