Valis Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Mohl by jste mi nekdo napsat zapojeni pinů napajecího konektoru radia .Jak je to z výroby.Staci cislo pinu a funkce.Mam problem s radiem nefunguje pamět tak mam podezreni ze je to spatne zapojeny.Diky moc:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milda Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 konektor legenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Původně zaslal: milda konektor legenda Koukám, že to mám úplně stejné jako ve 406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 Tak diky moc mi to pomohlo.Ale jeste bych potřeboval vědět .Kdybych třeba ty dva draty potřeboval vymenit jak se to z toho konektoru vidělava??Fakt jsem to zkoušel a nejde to!!Nebo je lepsi koupit takovy novy konektor a prepajet to?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Původně zaslal: Valis Tak diky moc mi to pomohlo.Ale jeste bych potřeboval vědět .Kdybych třeba ty dva draty potřeboval vymenit jak se to z toho konektoru vidělava??Fakt jsem to zkoušel a nejde to!!Nebo je lepsi koupit takovy novy konektor a prepajet to?? A není tam někde drát, který má jakoby na jednom konci záslepku? [upravil dne 15/8/05 Jirkap] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 Nevim co jsi tim ted myslel asi jsem to spatne popsal,ale proste jak z toho konektru dostat ty vodiče s těma konektorama ven kdybych je chtel treba prehazet.A nebo kdybych chtel dodelat treba zadni repro mam jen 4 ve predu.Tak kde sezenu ty koncovky na vodice co pak strcim do toho konektoru a zapojim na radio?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Původně zaslal: Valis Nevim co jsi tim ted myslel asi jsem to spatne popsal,ale proste jak z toho konektru dostat ty vodiče s těma konektorama ven kdybych je chtel treba prehazet.A nebo kdybych chtel dodelat treba zadni repro mam jen 4 ve predu.Tak kde sezenu ty koncovky na vodice co pak strcim do toho konektoru a zapojim na radio?? Nevím jak to popsat, ale ty drátky jdou vyndat, teda alespoň u mě, je to na takové zacvakávací zobáčky. Jinak většinou u rádia když koupíš tak je tam jeden kabel volný a má záslepku a když ho přehodíš s jiným tak (většinou taky červeným) tam pak jde pořád proud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Jinak v anonci jsem našel kluka, který dělá takové kabely na všechny druhy rádií. ale bohužel nemám číslo... jedině hledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seiner Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 http://www.hifi-car.cz/ahifi/other/konekt1.html Konektory z krytu se někdy podaří vyndat bez vypichováku, ale je to dost problém a většinou se něco utrhne nebo ulomí :-( 600,- za vypichvák na jeden typ konektoru mi přijde trochu dost. Přivítal bych náčrtek - určitě by to šlo ubastlit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts