Guest Paolo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Mám k vám dotaz při studeném motoru někdy, (teď už) většinou špatně startuje 405 1,6 benzin r.v.90. Mám tam baterii jen 44Ah myslí te si že problém může být právě v ní??Při sepnutí zapalování ale točí dobře.Další startování po zahřátí je už v pohodě.Nebo jaká by to mohla být další závada?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommate Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 44ka baterka je myslím psaná dokonce i na 1.9ky benzíny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Původně zaslal: Paolo Mám k vám dotaz při studeném motoru někdy, (teď už) většinou špatně startuje 405 1,6 benzin r.v.90. Mám tam baterii jen 44Ah myslí te si že problém může být právě v ní??Při sepnutí zapalování ale točí dobře.Další startování po zahřátí je už v pohodě.Nebo jaká by to mohla být další závada?? Prosím Tě, popiš ještě podrobně, co to je \"špatně startuje\". Když přijdeš ke studenému autu a začneš normálně startovat, tak točí dobře ale nechce chytnout, nebo točí málo? (Anebo to nelze posoudit?) Nerozumím tomu \"Při sepnutí zapalování ale točí dobře.\" [upravil dne 24.8.05 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Opucovat kontakty na abaterce, skontrolovat kostru a kontakty v rámci startovacího okruhu. Tím by se nemělo nic pokazit a jako prevence to taky neuškodí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts