Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

začalo se mi v autě ozývat nějaký podivný hučení.Nevím,jak bych to popsal nejlíp,ale něco jako by o něco dřelo kolo nebo tak něco.Problém je ten,že to nedělá pokaždý a dělá to jenom když je motor v tahu.Když vyřadím,přestane,když zmáčknu spojku přestane.Tím jsem vyloučil ložiska v kolech a taky spojkový ložisko.Že by něco v převodovce třeba nějaký ložisko?Normálně bych tím tady neobtěžoval,protože dotazy tipu něco mě tam hučí jsou na pi(I),ale v pondělí jedu na dovču do HR a mám z toho docela vítr.Jestli někdo něco víte prosím o názor,ještě zkusím vypustit olej z převodovky jak vypadá a dám novej,ale jesli budu cestou 12.hod.poslouchat jestli se to nezhoršuje,tak mi asi jebne!:grr:grr:grr

Odesláno

Těžko říct která a těžko říct která část. Mrkni se jestli není někde prasklá manžeta. Pokud není, vydrží to hodně, nemusíš ji měnit kvůli chorvatsku, ale raději to nech zkontrolovat.

Odesláno

Jo, u mně to byla taky poloosa. Taky jsem kolem auta chodil jak mlsnej kocour a na nic jsem nepřišel. Pak jsem odhalil tu polosu. Pro porovnání je dobrý si vytvořit dojem z místa řidiče a pak přesednout a čouhat z místa spolujezdce.

Odesláno

Mně to nejdřív hučelo, potom to začalo třepat a pak mně to začalo sr.t. Tak jsme to projeli s kamošem ze škovdovky a řekl 100% poloosa. Vzhledem k tomu, že jsem měnil před tím levou, tak to byla pravá. A nebylo to u kola, ale na převodovce.( nebo diferáku nebo co to je) takže to nebylo tak znatelný u zatáčení, jako u tahu.

Odesláno

Ale obavy nemusí být velký, sice ne na moje riziko, ale chorvatsko to vydrží. Ta moje má od hučení tak 15tis. km :mrk

Ale asi píšu pozdě, nejspíš seš na cestě...

Odesláno

tak jsem se ráno vrátil z té Chorvátie.Auto vydrželo(a že mělo co,3.hodiny jsem popojížděl před tunelama na jedničku,hodně mnohem mladších a lepších aut stálo s otevřenýma kapotama na krajnici),spotřeba vynikající,prostě pohoda.Co se týká hučení,na který jsem se ptal bylo slyšet jen při rozjezdu a v malé rychlosti,jinak ne asi to přehlušil hluk motoru.Zítra se na to vrhnu a zkusím s tím něco udělat.Ještě mě napadlo,že by to mohlo dělat to trojložisko u převodovky.Jak jsem měnil manžetu,jehličky z jednoho ložiska se mě vysypaly,nechtělo se mi to skládat,tak jsem tam dal to tri.ložisko jiný a to by mohl být ten problém.Jo a tu manžetu jsem tam dal nakonec z feličky za ani me desetinovou cenu a pasuje tam perfektně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...