Ráďa Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 začalo se mi v autě ozývat nějaký podivný hučení.Nevím,jak bych to popsal nejlíp,ale něco jako by o něco dřelo kolo nebo tak něco.Problém je ten,že to nedělá pokaždý a dělá to jenom když je motor v tahu.Když vyřadím,přestane,když zmáčknu spojku přestane.Tím jsem vyloučil ložiska v kolech a taky spojkový ložisko.Že by něco v převodovce třeba nějaký ložisko?Normálně bych tím tady neobtěžoval,protože dotazy tipu něco mě tam hučí jsou na pi(I),ale v pondělí jedu na dovču do HR a mám z toho docela vítr.Jestli někdo něco víte prosím o názor,ještě zkusím vypustit olej z převodovky jak vypadá a dám novej,ale jesli budu cestou 12.hod.poslouchat jestli se to nezhoršuje,tak mi asi jebne!:grr:grr Citovat
Ráďa Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 poloosa? Jak poznám která?,jaká část?,trojložisko?,unašeč?,ložisko unašeče? Citovat
Fusion Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 Těžko říct která a těžko říct která část. Mrkni se jestli není někde prasklá manžeta. Pokud není, vydrží to hodně, nemusíš ji měnit kvůli chorvatsku, ale raději to nech zkontrolovat. Citovat
Ladis Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 Jo, u mně to byla taky poloosa. Taky jsem kolem auta chodil jak mlsnej kocour a na nic jsem nepřišel. Pak jsem odhalil tu polosu. Pro porovnání je dobrý si vytvořit dojem z místa řidiče a pak přesednout a čouhat z místa spolujezdce. Citovat
Hadra Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 Mně to nejdřív hučelo, potom to začalo třepat a pak mně to začalo sr.t. Tak jsme to projeli s kamošem ze škovdovky a řekl 100% poloosa. Vzhledem k tomu, že jsem měnil před tím levou, tak to byla pravá. A nebylo to u kola, ale na převodovce.( nebo diferáku nebo co to je) takže to nebylo tak znatelný u zatáčení, jako u tahu. Citovat
Fusion Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 Ale obavy nemusí být velký, sice ne na moje riziko, ale chorvatsko to vydrží. Ta moje má od hučení tak 15tis. km Ale asi píšu pozdě, nejspíš seš na cestě... Citovat
Ráďa Odesláno 22. srpen 2005 Autor Odesláno 22. srpen 2005 tak jsem se ráno vrátil z té Chorvátie.Auto vydrželo(a že mělo co,3.hodiny jsem popojížděl před tunelama na jedničku,hodně mnohem mladších a lepších aut stálo s otevřenýma kapotama na krajnici),spotřeba vynikající,prostě pohoda.Co se týká hučení,na který jsem se ptal bylo slyšet jen při rozjezdu a v malé rychlosti,jinak ne asi to přehlušil hluk motoru.Zítra se na to vrhnu a zkusím s tím něco udělat.Ještě mě napadlo,že by to mohlo dělat to trojložisko u převodovky.Jak jsem měnil manžetu,jehličky z jednoho ložiska se mě vysypaly,nechtělo se mi to skládat,tak jsem tam dal to tri.ložisko jiný a to by mohl být ten problém.Jo a tu manžetu jsem tam dal nakonec z feličky za ani me desetinovou cenu a pasuje tam perfektně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.