King_Of_The_Cheese Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Potkají se dvě kamarádky, a jedna pozve druhou domů na kávu. Jak se sluší, hostitelka nabídne ke kávě bábovku, druhá se do ní s chutí zakousne, a povídá:"Hmm Trouba Ti dobře peče!" A hostitelka odpoví:"To jo, ale těch keců, než ho k tomu dokopu!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Inzerce: Prodám mobilní telefon ruské výroby. Zn.:I s podvozkem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 \"Maminko, můžu nosit podprsenku, když už je mi 15?\" \"Ne, Pepíčku!\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Popeláři odvážejí kontejner. Blíží se stará Blažková s odpadkovým košem a volá:\"Doufám, že nejdu pozdě?\" Ale kdepak, naskočte si!\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Ve škole: Honzík říká sousedovi:\"Ten učitel je ale debil!\" A od tabule se ozve:\"Nenapovídat! Na to musí přijít každý sám!\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Nejlepší hlášky, až vás chytí poldové: (zkoušejte jen na vlastní riziko! :-) - Ty brďo! Abyste mi stačili, museli jste jet alespoň 200 km/h. Slušnej výkon! - Sorry, měl jsem vypadlý kabel od antiradaru. - Víte, já jsem chtěl být taky policajt, ale pak jsem si radši udělal maturitu. - Snažil jsem se stačit těm ostatním autům... No já vím, že tu žádná nejsou, právě proto jsem spěchal, abych je dojel. - Ale do kufru se mi dívat nebudete, že ne? - Vy vypadáte úplně stejně jako ten chlápek, co ho měla ta včerejší štětka vyfoceného na nočním stolku. - Vsaďte se, že vám vezmu pistoli, ještě než mi vypíšete ten pokutový blok. - No to je senzace! Ten včerejší policajt mi taky jenom domluvil. - To je ráže 9 mm? Před tímhle Magnem 44 se to může jít schovat. - Až ze mě budete chtít vymlátit duši, tak se při tom usmívejte, a? na tom videu vypadáte hezky. - Je to pravda, že lidi chodí k policajtům, protože u McDonalda nezvládli ani usmažit hranolky? - Pane strážmistře, nepodržel byste mi ten prazdroj, než vyhrabu odněkud řidičák? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Naskočí policajt do tramvaje a zařve:\"Sledujte ten taxík!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts