King_Of_The_Cheese Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 Potkají se dvě kamarádky, a jedna pozve druhou domů na kávu. Jak se sluší, hostitelka nabídne ke kávě bábovku, druhá se do ní s chutí zakousne, a povídá:"Hmm Trouba Ti dobře peče!" A hostitelka odpoví:"To jo, ale těch keců, než ho k tomu dokopu!" Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 Inzerce: Prodám mobilní telefon ruské výroby. Zn.:I s podvozkem Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 \"Maminko, můžu nosit podprsenku, když už je mi 15?\" \"Ne, Pepíčku!\" Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 Popeláři odvážejí kontejner. Blíží se stará Blažková s odpadkovým košem a volá:\"Doufám, že nejdu pozdě?\" Ale kdepak, naskočte si!\" Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 Ve škole: Honzík říká sousedovi:\"Ten učitel je ale debil!\" A od tabule se ozve:\"Nenapovídat! Na to musí přijít každý sám!\" Citovat
Kurt Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 Nejlepší hlášky, až vás chytí poldové: (zkoušejte jen na vlastní riziko! :-) - Ty brďo! Abyste mi stačili, museli jste jet alespoň 200 km/h. Slušnej výkon! - Sorry, měl jsem vypadlý kabel od antiradaru. - Víte, já jsem chtěl být taky policajt, ale pak jsem si radši udělal maturitu. - Snažil jsem se stačit těm ostatním autům... No já vím, že tu žádná nejsou, právě proto jsem spěchal, abych je dojel. - Ale do kufru se mi dívat nebudete, že ne? - Vy vypadáte úplně stejně jako ten chlápek, co ho měla ta včerejší štětka vyfoceného na nočním stolku. - Vsaďte se, že vám vezmu pistoli, ještě než mi vypíšete ten pokutový blok. - No to je senzace! Ten včerejší policajt mi taky jenom domluvil. - To je ráže 9 mm? Před tímhle Magnem 44 se to může jít schovat. - Až ze mě budete chtít vymlátit duši, tak se při tom usmívejte, a? na tom videu vypadáte hezky. - Je to pravda, že lidi chodí k policajtům, protože u McDonalda nezvládli ani usmažit hranolky? - Pane strážmistře, nepodržel byste mi ten prazdroj, než vyhrabu odněkud řidičák? Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 Naskočí policajt do tramvaje a zařve:\"Sledujte ten taxík!: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.