PatasoLukaso Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Zdravím všechny, mám 307 2.0 hdi 110k a rozsvítila se mi žlutá kontrolka autodiagnostiky a omezil se výkon neví někdo co to může být? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linkoln Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Jestli ti svítí kontrolka atodiagnostiky tak jedině zajeď na diagnostiku u těchto novějších aut by měli přijít na závadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 V manualu k 406 se teto kontrolce pise: - poruchu vstrikovaciho systemu - poruchu zapalovaciho systemu A je u toho jeste poznamka: Pokud je vase vozidlo vybaveno katalizatorem, muze dojit k jeho poskozeni. Urychlene se obratte na servis Peugeot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Původně zaslal: Tornado V manualu k 406 se teto kontrolce pise: - poruchu vstrikovaciho systemu - poruchu zapalovaciho systemu A je u toho jeste poznamka: Pokud je vase vozidlo vybaveno katalizatorem, muze dojit k jeho poskozeni. Urychlene se obratte na servis Peugeot. To je divný že todle píšou, když to může být milión dalších věcí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Ja vim ze to muze byt i neco jinyho, jen jsem napsal co k teto kontrolce pise manual. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts