Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
foxo, temer si to trafil. :-)

Ano, Vlčkovský minizraz by bol dva týždne pred touto akciou a mali sme zvoliť prioritu. Kto už videl na vlastné oči výrobnú linku na autá? Nemali by ste záujem o exkurziu? Tu tá možnosť je a je doplnená o to že sme boli oslovený aby sme sa prezentovali ako klub. Z nášho pohľadu lacná reklama pre klub a na konkrétnu cieľovú skupinu. To sa proste nedalo odmietnuť. Ako náplasť na ranku je možnosť sa o piatej presunúť do Vlčkoviec a pokračovať klasicky ako sme zvyknutý. Je to v sobotu tak kľudne i do záverečnej.

Vyzerá to už lepšie?

Pastorek máš 100% pravdu,super reklama pre klub a popri aj zaujmavá akcia pre fanúšikov levikov :potlesk. Dúfam si nejako upracem program a zúčstním sa aj ja. Ak to bude isté hneď píšem. Je aj nejaké oficiálne prihlasovadlo?:myslim
Odesláno

Plánovali sme aj so švagrom zúčastniť sa zrazu vo Vlčkovciach ale ani ma vo sne by ma nenapadlo že to tento rok bude až taká paráda...:potlesk

Poprosím teda rezervovať vstupenky pre:

Juve: 4ks

Laďo: 4 ks

Tešíme sa...:papa

Odesláno
Veverka- ale tvoje sériovka je pěkné auto;).

No to sice jo, i já si to myslím, ale ničím specifickým asi zaujmout nemůže - ledaže by se zkusila dát dohromady co nejkompletnější modelová řada... Ale díky za uznání ozzy :papa

Odesláno

Vo VW som robil na linke, rok, takze uplne viem, ako bezi cely proces vyroby auta od zvarovania plechovych profilov az po skusobnu jazdu na okruhu. A PSA je to iste, takze neviem, ci prideme. Osobne ma to bavit asi nebude, ale moooozno by sme zabehli uz rovno do restiky pozdravit kamaratov/tky z PC :)

Odesláno

vyzerá to byť zaujímavá akcia :) ja by som sa rád stavil ak by sa dalo ešte a možno že aj s priateľkou ale to nie je iste ešte či by šla aj ona :)

Odesláno

No hlásim sa teda aj ja s manželkou a deťmi, čiže piati dokopy. Dúfam, že do toho neprídu nejaké povodne alebo prírodná katastrofa ako je to u mňa zvykom.

Odesláno

Zdravim pani, program je velmi zaujimavy a nakolko som bol vo Volkswagene vo vyrobe, tak by som sa velmi rad pozrel aj \"domov\" do PSA :D takze idem s Judesom :-)

Judes - Diki ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...