Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den mam peugeot 3dverovy a na sedacke vedla airbagu sa trha alebo vychadza spod airbagu potah sedacky chcem to prilepit ale najprv to musim rozobrat ...neviete mi poradit postup alebo ako na to pocul som ze airbag menit trva 3hodiny prace tak ak nejaka rada tak budem rad dakujem

Odesláno

Celé čalounění jsem dávala z koster pryč dvakrát. Pokud to chceš dát pryč tak nepočítej jen s potahem ale musí to jít i s molitanem. Vím co máš za problém ale mám obavu aby se to sundáváním ještě víc nepotrhalo a nezhoršilo... Hoď kdyžtak foto

Odesláno

nejdřív musíš demontovat rámeček airbagu a to jde hodně blbě,je tam nacvaklý.Pod ním je potah navlečen na takový kolíčky. samotné čalounění zas tak špatně sundat nejde. Chce si s tím pohrát.

• O 12 let později...
Odesláno

Nastala u mě také chvíle na opravu sedačky řidiče(vytržená látka okoloo airbegu.

Je tady někdo kdo mi poradí jak rozebrat opěradlo abych mohl sundat povlak dolů:nějaký postup .

206cc

IMG_20260402_094839.jpg

IMG_20260402_094805.jpg

Odesláno

Auto je 206cc černé a sedadla látkové černooranžové.

zkoušel jsem sehnat jinou sedačku ale marně,tak se budu muset pokusit to nějak rozebrat a opravit,teď jsem hledal,kde sehnat tu černou látku:

"Ariel" (kód interiéru HH)
Sunset Orange / Tangerine    ale také jsem nesehnal,tak nevím co s tím.

Napadlo mě to podšít ještě jinou látkou a podlepit ale to až bude potah dole.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...