jan.svaton Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Zdravím, nevíte někdo prosím význam této kontrolky na 405? Díky [upravil dne 13/8/05 jan.svaton] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan.svaton Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 kde jsou ty obrazky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan.svaton Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 kdyz mi nekdo budete chtit poradit se prosim ozvete nejde mi to sem nahrat diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Vkládání obrázků si procvič v sekci pokusy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Tady jsou ty kontrolky: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 1)autodiagnostika motoru 2)ABS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Par krat jsem si vsimnul, ze se mi ta kontrolka autodiagnostiky rozsvitila pri startovani, ale po chvilce zase zhasla. Znamena to neco, nebo je to jedna z ikon ktery se rozsviti vzdy pri startu? (jako treba airbag) Jinak z manualu k 406 jsem vycetl, ze indikuje: - poruchu vstrikovaciho systemu - poruchu zapalovaciho systemu A je u toho jeste poznamka: Pokud je vase vozidlo vybaveno katalizatorem, muze dojit k jeho poskozeni. Urychlene se obratte na servis Peugeot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Původně zaslal: Tornado Par krat jsem si vsimnul, ze se mi ta kontrolka autodiagnostiky rozsvitila pri startovani, ale po chvilce zase zhasla. Znamena to neco, nebo je to jedna z ikon ktery se rozsviti vzdy pri startu? (jako treba airbag) Jinak z manualu k 406 jsem vycetl, ze indikuje: - poruchu vstrikovaciho systemu - poruchu zapalovaciho systemu A je u toho jeste poznamka: Pokud je vase vozidlo vybaveno katalizatorem, muze dojit k jeho poskozeni. Urychlene se obratte na servis Peugeot. Měla by se rozsvítit, když se klíč otočí do polohy M a po nastartování motoru má zhasnout.Když nezhasne, je nějaká chyba v řízení motoru.Alespoň u benzíňáků to takhle funguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Původně zaslal: Tornado Par krat jsem si vsimnul, ze se mi ta kontrolka autodiagnostiky rozsvitila pri startovani, ale po chvilce zase zhasla. Znamena to neco, nebo je to jedna z ikon ktery se rozsviti vzdy pri startu? (jako treba airbag) Jinak z manualu k 406 jsem vycetl, ze indikuje: - poruchu vstrikovaciho systemu - poruchu zapalovaciho systemu A je u toho jeste poznamka: Pokud je vase vozidlo vybaveno katalizatorem, muze dojit k jeho poskozeni. Urychlene se obratte na servis Peugeot. Tohle je naprosto v pořádku jinak pokud ti svítí tak to může být cokoliv. Mě třeba svítila kvůli tomu, že jsem měl upadnutej jeden drátek na lambda sondě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Sviti jen pri startu, tak je to v pohode. Ja jsem si toho mockrat nevsim, jelikoz nez nazhavim, tak obycejne pridelavam panel k radiu. No a do te doby ona zhasne. Ale trochu ve me hrklo, kdyz se ta kontrolka tady objevila - uvedomil jsem si ze mi tam vlastne taky neco takovyho pri startovani problikne. Uz mam klid v dusi. Diky hosi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts