JirkaV Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Zdravim Prosim nevite nekdo zapojeni dverniho konektoru u P306 ?? Myslim ten konektor co je mezi dvermi a autem !! Prosel jsem hodne literatury, ale nikde jsem to nenasel. Presneji mam problem s cidlem venkovni teploty a zjistil jsem ze to cidlo tam neni a potreboval bych vedet, kde se alespon nachazi na tom konektoru ! Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Já vím, že Ti dávám \"špatnou\" odpověď, ale na hlavní stránce P-C je sekce download a tam jsou elektrická schémata pro 306tku. V každém schématu jsou také čísla drátků, která obvykle u peugeotů souhlasí se skutečností. Podle toho by jsi byl schopný ty drátky dohledat. A teď problém: sekce \"download\" je (tuším) dostupná pouze řádným členům. Já bych byl schopný Ti ty schémata stáhnout a poslat, ale nechci vytvářet \"konkurenci\" klubu. To bych potom stačil já sám jako řádný člen a ostatní by mi mohli jen psát - \"stáhni to\", \"stáhni ono\". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaV Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Jasne to chapu ! Ja ty schemata mam a tak to poradne projdu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaV Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 problem je v tom, ze v tech schematech neni vubec zminka o tom modulu, ktery zobrazuje hodiny a venkovni teplotu ! Teda ja mam ty schemata v knize - Jak na to P306 a myslim, ze v download casti je to same ! Celkem me to - mam model do dubna roku 1997 a nikde to nemohu najit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Tady je schéma. Hodiny s teploměrem mají číslo 7225. Snad ti to pomůže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaV Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Super - diky moc. To jsem potreboval - musim dohledat cestu od tech hodin k cidlu ! Zjistil jsem, ze ve zpetnem zrcatku zadne cidlo nemam a tak me asi ceka nejiti toho dratu. Jeste jedna mala otazka - odkud je to schema ?? Prosel jsem celkem dost knih a CD a v zadnem jsem to nenasel ! Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Taky jsem to hledal, ale u mýho modelu to ani nebylo. Mám to od jednoho kolegy - nebudu prozrazovat jméno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pechr Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Když týden vydržíš,dám Ti ho.Mám rozbitou ruku po operaci a manuál s mým nákresem PINU v aute,které je doma. Ahoj Petr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts