Jump to content

Zapojení konektoru P306

JirkaV
 Share

Recommended Posts

Zdravim

Prosim nevite nekdo zapojeni dverniho konektoru u P306 ?? Myslim ten konektor co je mezi dvermi a autem !! Prosel jsem hodne literatury, ale nikde jsem to nenasel.

Presneji mam problem s cidlem venkovni teploty a zjistil jsem ze to cidlo tam neni a potreboval bych vedet, kde se alespon nachazi na tom konektoru !

Diky

Já vím, že Ti dávám \"špatnou\" odpověď, ale na hlavní stránce P-C je sekce download a tam jsou elektrická schémata pro 306tku. V každém schématu jsou také čísla drátků, která obvykle u peugeotů souhlasí se skutečností. Podle toho by jsi byl schopný ty drátky dohledat.

A teď problém: sekce \"download\" je (tuším) dostupná pouze řádným členům. Já bych byl schopný Ti ty schémata stáhnout a poslat, ale nechci vytvářet \"konkurenci\" klubu. To bych potom stačil já sám jako řádný člen a ostatní by mi mohli jen psát - \"stáhni to\", \"stáhni ono\".

problem je v tom, ze v tech schematech neni vubec zminka o tom modulu, ktery zobrazuje hodiny a venkovni teplotu ! Teda ja mam ty schemata v knize - Jak na to P306 a myslim, ze v download casti je to same !

Celkem me to - mam model do dubna roku 1997 a nikde to nemohu najit

Super - diky moc. To jsem potreboval - musim dohledat cestu od tech hodin k cidlu ! Zjistil jsem, ze ve zpetnem zrcatku zadne cidlo nemam a tak me asi ceka nejiti toho dratu.

Jeste jedna mala otazka - odkud je to schema ?? Prosel jsem celkem dost knih a CD a v zadnem jsem to nenasel !

Diky

• 2 weeks later...