McBen Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Neodolal jsem a musím se podělit o moji radost z pořízení nové sady kol (P 405). Jsou to 17" Exclusive Line (ATS) a pneu Toyo Proxes T1R 205/40/17. Měl jsem trochu obavy z nežádoucích projevů, jako je tření o podběhy při propružení, nebo chvění řízení při vyšších rychlostech. Ale výsledek mě nadchl, auto jede jako po kolejích, žádné vibrace, kvalita jízdy je možná ještě lepší než s předchozím obutím (195/50/15 Pirelli). A ten vzhled - bomba. Samozřejmě je třeba počítat s tvrdší jízdou, ale to byl účel . V této souvislosti nabízím sadu pneu, jen tak zkusmo, jaký bude ohlas. Měl jsem je na autě krátce (pak přišly zmiňované Pirelli). Jsou to Good Year Eagle Ventura 185/65/14. V době uvedení naprostá špička, dnes stále mezi nejlepšími. Super šípovitý dezén (95%), vynikající vlastnosti. Bez škrábnutí, vzhled nových pneu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carten Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Tak to gratuluju chlape, já mám na svý 406 2.0i 17\" elektrony s Good Year F1 Eagle 225/45/17 a řeknu ti tam, kde jsem to říznul v zatáčce 90km/h kola řvala, já v očích smrt, tak teď valím 120km/h a kromě toho že mě to vykopne ze zatáčky, je to paráda. Myslím, že si užiješ spoustu závaby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Ahoj, gratuluji, nebylo by foto? Ja mam 205/40/17 na 306, vypada to super, tvrdis jizda mi nevadi, ale kvuli diram ted premyslim o vymene za 16\" a nechat si tyhle jen na zvlastni prilezitosti Protoze narazit disk s takovymto profilem je hodne snadne... Smrt diram a zdar peknym diskum! :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBen Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Fotky určitě udělám, jen co bude chvilka. Je fakt, že teď jezdím opatrně, kličkuju mezi kanálama:). Kdyby tak někdo nějakým zázrakem vyměnil naše silnice za německé/rakouské a jim šoupl ty naše:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carten Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Chlapi abych řekl pravdu tak je pravda že je to podstatně tvrdší, ale zase je to kompenzováno měkčími sedačkami, a co se týká děr, nějak je ignoruju a zatím mi to vychází, samozřejmě, že hele díra a hup do ní ale to by se člověk v čechách ukličkoval, není pravda??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Co na to bude říkat zadní náprava ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 carten - za sucha asi mazec, ale jak se na 225 jezdí za mokra? Asi žádnej hit, co?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carten Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 čeče ani za mokra to není tak hrozný, horší je to když trefíš vyjetou kolej od náklaďáku, to se pomalu nedá udržet na silnici, je to trišku širší a tak tě to tam pořád táhne, je to boj. Co se týče zadní nápravy, zatím je v pohodě, o auto se mi stará moc dobrý spolužák a zatím na nic nenadával, jen mi rozmluvil podložky pod kola, že to už by ramena krapítek trpěli Jinak se ani blatníky nemuseli vytahovat, vše se vešlo akorát, jen platové podběhy se museli blíž chytnout k motoru samořízkem, protože při olným rejtu, mi drhli vnitřky, ale už je to OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carten Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Chlapy já to nafotím a hodím Vám to sem po neděli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Abych řekl pravdu, jsem rád, že ty 17\" kola nebyly u Hicse v ceně. Protože poslouchat při každém druhém zhoupnutí jak se mi kola dřou o plastové podběhy zadních blatníku fakt nic moc. A to jsem tam jel sám, nebo ve dvou. Když jsem zkusmo posadil čtyři lidi, tak se mezi kolo a podběh nedal strčit ani prst. Momentálně jezdím na starých plecháčích a až budu kupovat hliníky, tak to vidím tak na 15\", maximálně 16\"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 :D:D fotkyyy fotkyyy fotkyyy kde to vázne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBen Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 Fotky už jsou na cestě, jen co vysvitne slunce. Jak se tak na to auto dívám, tak by to asi chtělo sportovní podvozek, ještě pořád je v podběhu dost místa. Takže Koni, HR. No, můj bankéř ze mě nebude mít radost........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Uděláš si radost a ještě zdvojnásobíš cenu auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Původně zaslal: Ajdamek Uděláš si radost a ještě zdvojnásobíš cenu auta no, spis udelas si radost a nacpes do auta cca o 100% vic, nez je jeho trzni cena jsem pesimista, ja vim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carten Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Omlouvám se byl jsemna dovolené a nějak jsem zapomněl na fotky, zítra vše nahradím. Jinak já mám sportovní pružiny od GX Racing + sportovní tlumiče Koni a je to opravdu znát, líp to sedí, líp to vypadá a kola o podběhy nedřu i když jedu ve 4 lidech, nevím proč ale jedině dobře že tomu tak je, opravdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Foooooootkýýýýý !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carten Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Všem se moc omlouvám, ale měl jsem problémy s fo?ákem, napravuji vše až nyní. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carten Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Nejdou mi poslat fotky pomooooc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carten Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Ne opravdu mi nejdou poslat fotky těch kol :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Když už jsme u těch kol, tak prodám ty svoje. Jsou to Alessio F1 a mám k nim i super 2cm podložky přímo od OZ. Super lehounké a tvrdé. Budu auto prodávat teď na zimuz, takže radši za ty peníze koupím na auto pořádný zimáky. Letní kola by v prosinci stejně nikdo na autě nezaplatil. Je potřeba ale ty 17\" obout. To co tam je teď už není na ježdění! Cena je tak kolem 11.000,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts