Zipík Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Po natankování nádrže až doplna(74l) mi teklo z nádrže palivo:grr.Bylo mi řečené,že při opětovném plnění až po hrdlo umí vytéct až 0.5l paliva.Po prvním cvaknutí pistole se nemá už dál pokračovat.Jenže mě vytekly asi 2-3l paliva:grr.Na rovince to uz neteče ale pri prudčím brždění jsou za mnou vidět kapky.Je to normální nebo mám špatnou nějakou hadičku?Nemáte někdo podobnou zkušenost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepík Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Mě to taky teklo.A když už víš že Ti to teče tak prostě tolik netankuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Když já tankuji jednou za čas vždy plnou.No nic budu si to muset hlídat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Podla mna to nemoze byt normalny stav. Je blbost, aby bolo nadrzou vedro... Nadrz je prave preto nadrz, aby bola nadrz nie? :aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 a co takhle odvzdušňovací trubičky? nemáš je třeba ucpaný? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Mě to dělalo to samí a dnes jsem navštívil mechaniky azjistili jsme že mám v hájí těsnění u čerpadla tak jsme ho vyměnili a už nekape ani neteče a mám svatý klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Tak zatim diky.Mam ujetych asi 150km a porad kdyz prudceji brzdim tak mi to tece:grr.No nic pujde do servisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 nenapsal\'s, jake mas auto. U moji 405 se jednou zacali delat louzicky nafty (pod nadrzi), v servisu pak vymenili nejakou hadicku a je to ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhaus65 Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Jaké máš auto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 Mam 406 2.0HDi 80kw.Byl jsem na montáži proto odepisuji az ted. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Take uz jsem zazil jak kamos do sve Laguny natankoval a cast pak vytekla .. bylo v haji tesneni u cerpadla nebo plovaku .. no proste vzadu na nadrzi.. jak tu bylo uz zmineny.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 14, 2006 Author Share Posted April 14, 2006 Tak jsem si rekl,ze se pustim do opravy.Dostanu se k cerpadlu odmontovanim zadnich sedacek nebo musim sundat celou nadrz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Staci sedadla a taky to vidim na tesneni ,stoji kolem 200-300,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 14, 2006 Author Share Posted April 14, 2006 Dikec hned o vikendu to zkusim;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Také mi to jednou teklo, když jsem natankoval plnou. Ale bylo to těsnením pod velkým uzávěrem nádrže nahoře - skrz něj vedou dvě trubičky - přítok a přepad. Pak je tam taky většinou uzávěr na plovák. Ale cestu na Moravu jsem přežil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jardaned Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Podobný problém jsem řešil a bylo to vadné těsnění mezi pal.čerpadlem a nádrží.Po jeho výměně O.K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 16, 2006 Author Share Posted April 16, 2006 Tak se mito to zatim nepovedlo povolit:grrKoupim tesneni a se znamym to zkusime vymenit, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Tak ty sedacky normalne nestaci:(.Pokud chci vymenit i plastovy sroubovaci kryt tak mam smulu.Ale nekdo to prede mnou uz delal a zvetsil tu diru a jde to.Ale ted k memu problemu.Ten sroubovaci cerny kryt nesel sundat musel jsem si docela fest pomoc sroubovakem a kladivem a po hodine trapeni se mi to podarilo:super ale nastal dalsi problem nejde mi tam znova nasroubovat ten nove koupeny.Jedine zase nasilim a to se mi nezda.Mam strach,ze nebude poradne dotahnuty a potece to stejne:(.Tesneni totiz nejevilo znamky poskozeni:(Mel jste nekdo ten samy problem nebo to slo normalne a hladce zasroubovat?Moc se mi ta nadrz sundavat nechce a plnou bych taky rad nekdy mel aniz by me tekla:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Původně zaslal: Zipík Tak ty sedacky normalne nestaci:(.Pokud chci vymenit i plastovy sroubovaci kryt tak mam smulu.Ale nekdo to prede mnou uz delal a zvetsil tu diru a jde to.Ale ted k memu problemu.Ten sroubovaci cerny kryt nesel sundat musel jsem si docela fest pomoc sroubovakem a kladivem a po hodine trapeni se mi to podarilo:super ale nastal dalsi problem nejde mi tam znova nasroubovat ten nove koupeny.Jedine zase nasilim a to se mi nezda.Mam strach,ze nebude poradne dotahnuty a potece to stejne:(.Tesneni totiz nejevilo znamky poskozeni:(Mel jste nekdo ten samy problem nebo to slo normalne a hladce zasroubovat?Moc se mi ta nadrz sundavat nechce a plnou bych taky rad nekdy mel aniz by me tekla:( Prohlídni pořádně závity na nádrži a na starým krytu, jestli to tam nebylo narvaný přes závit. Neměli by bejt vůbec poškozený. U těchhle plastovejch závitů je to hned a ani si toho nevšimneš. [upravil dne 19/4/06 Dave_k] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Ja mam ten kryt koupeny novy ale proste tam nejde:grrNa zavit na nadrzi se nemrknu protoze tam neni poradne videt:grrAsi budu muset opravdu tu nadrz sundat:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts