Jump to content

Teče nádrž

Zipík
 Share

Recommended Posts

Po natankování nádrže až doplna(74l) mi teklo z nádrže palivo:grr.Bylo mi řečené,že při opětovném plnění až po hrdlo umí vytéct až 0.5l paliva.Po prvním cvaknutí pistole se nemá už dál pokračovat.Jenže mě vytekly asi 2-3l paliva:grr.Na rovince to uz neteče ale pri prudčím brždění jsou za mnou vidět kapky.Je to normální nebo mám špatnou nějakou hadičku?Nemáte někdo podobnou zkušenost?

• 7 months later...

Také mi to jednou teklo, když jsem natankoval plnou. Ale bylo to těsnením pod velkým uzávěrem nádrže nahoře - skrz něj vedou dvě trubičky - přítok a přepad. Pak je tam taky většinou uzávěr na plovák. Ale cestu na Moravu jsem přežil...

Tak ty sedacky normalne nestaci:(.Pokud chci vymenit i plastovy sroubovaci kryt tak mam smulu.Ale nekdo to prede mnou uz delal a zvetsil tu diru a jde to.Ale ted k memu problemu.Ten sroubovaci cerny kryt nesel sundat musel jsem si docela fest pomoc sroubovakem a kladivem a po hodine trapeni se mi to podarilo:super ale nastal dalsi problem nejde mi tam znova nasroubovat ten nove koupeny.Jedine zase nasilim a to se mi nezda.Mam strach,ze nebude poradne dotahnuty a potece to stejne:(.Tesneni totiz nejevilo znamky poskozeni:(Mel jste nekdo ten samy problem nebo to slo normalne a hladce zasroubovat?Moc se mi ta nadrz sundavat nechce a plnou bych taky rad nekdy mel aniz by me tekla:(

Původně zaslal: Zipík

Tak ty sedacky normalne nestaci:(.Pokud chci vymenit i plastovy sroubovaci kryt tak mam smulu.Ale nekdo to prede mnou uz delal a zvetsil tu diru a jde to.Ale ted k memu problemu.Ten sroubovaci cerny kryt nesel sundat musel jsem si docela fest pomoc sroubovakem a kladivem a po hodine trapeni se mi to podarilo:super ale nastal dalsi problem nejde mi tam znova nasroubovat ten nove koupeny.Jedine zase nasilim a to se mi nezda.Mam strach,ze nebude poradne dotahnuty a potece to stejne:(.Tesneni totiz nejevilo znamky poskozeni:(Mel jste nekdo ten samy problem nebo to slo normalne a hladce zasroubovat?Moc se mi ta nadrz sundavat nechce a plnou bych taky rad nekdy mel aniz by me tekla:(

Prohlídni pořádně závity na nádrži a na starým krytu, jestli to tam nebylo narvaný přes závit. Neměli by bejt vůbec poškozený. :myslim

U těchhle plastovejch závitů je to hned a ani si toho nevšimneš.

[upravil dne 19/4/06 Dave_k]