Vvitty Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 asi uz jste zaregistrovali, ze me nekdo nacouval do blatniku a udelal tohle: tak jsem byl dneska u klempire v Mnichove Hradisti a provedli jsme fazi 1 - vyklepani bez nutnosti lakovani. Aktualni podoba je tady: Bohuzel, blatnik byl poskozeny opravdu hodne a nebylo mozne obnovit poradne lem kola, protoze by v miste ryhy/zlomu prasknul. Takze nas ceka jeste faze 2. - doklepnuti lemu + \"tecky\" v zlomu a rozstrik do ztracena. Kazdopadne si myslim, ze vysledek je super, muzu jedine doporucit Tady je kdyztak kontakt, pokud bude nekdo shanet : 777 812 333 stalo tam i auto po kroupech, kdyby nekdo potreboval bez lakovani [upravil dne 11.8.05 Vvitty] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Pěkná práce... :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Jó, to vypadá pěkně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenál Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 :Da výsledná cena:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 11, 2005 Author Share Posted August 11, 2005 Původně zaslal: Zdenál :Da výsledná cena:myslim myslim, ze jsme byli vsichni spokojeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 paráda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 šikovnej, hezká práce, autí už je zase jako nové Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 No super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 to je prostě bůh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hics Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Nooo..... to je parádička! za tim se vyplatí zajet. Toho chlapa bych chtěl vidět při práci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Původně zaslal: Hics Nooo..... to je parádička! za tim se vyplatí zajet. Toho chlapa bych chtěl vidět při práci... ja ho videl vyhral si s tim pekne, to se musi nechat... no a na podzim to dotukneme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Tak to jsou opravdu šikovné ručičky myslím, že jeho službu využiji… viz škrábanec a promáčknutí od popelnice A jaká je jeho cena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Jo, zapomel jsem napsat, sidli v Mnichove Hradisti ... trosku z ruky od Prahy, ale i tak se to vyplati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Původně zaslal: Vvitty Jo, zapomel jsem napsat, sidli v Mnichove Hradisti ... trosku z ruky od Prahy, ale i tak se to vyplati Je to napsané mezi fotkami. Mnichovo Hradiště zase není tak moc daleko. Nějakých cca 65km .. Tak to tohle udělá asi v pohodě co? [upravil dne 12/8/05 Jirkap] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 No krása! Takže Vvitty, konečně zase (chvilku) autí v pořádku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Ahoj,viděl jsem svého kamaráda - karosáře : promačklé dveře (lavor) .Povídám jak to vyklepeš? Plynem. ??? Vzal křídu,chvíli to prohlížel ze všech stran,pak nakreslil čáry.Autogenem podle čar nahřál a pak z kýble s vodou vytáhl mokrý hadr a přiložil na dveře.Lup a nebylo co vyklepávat.Tenkrát jsem pochopil,co to je,když údivem někomu \"spadne sanice\".A výše uvedené obrázky?Je to mistr!!!!.P806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Původně zaslal: Kubis Ahoj,viděl jsem svého kamaráda - karosáře : promačklé dveře (lavor) .Povídám jak to vyklepeš? Plynem. ??? Vzal křídu,chvíli to prohlížel ze všech stran,pak nakreslil čáry.Autogenem podle čar nahřál a pak z kýble s vodou vytáhl mokrý hadr a přiložil na dveře.Lup a nebylo co vyklepávat.Tenkrát jsem pochopil,co to je,když údivem někomu \"spadne sanice\".A výše uvedené obrázky?Je to mistr!!!!.P806 Jenže to je právě ten problém - autogenem nahřál... Ano, to je zcela klasickej způsob - nahřeje se to autogenem, plech co je nahřátej se chce roztahovat ale nemá kam, tak se pěchuje, a ochlazením se stáhne (případně se ještě doklepe). Jenže tímhle postupem se zaprvé zruší lak a ochranné vrstvy, a za druhé lokálně změní struktura. takže je třeba lakovat celý díl, a navíc to stejně v tom místě ohřátí bude dřív reznout. Takže, je vždycky lepší nejdříve posoudit, co lze a nelze dělat zastudena, než se do toho šáhne plamenem - právě jako v tomhle případě. P.S. Vvitty - jsem rád, že se ta cesta vyplatila, dík za SMS, a \"dostal\"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 P.S. to bylo před třiceti lety,to jsem byl ještě mladý a ze všeho vykulený.....on to auto za tři týdny zrušil v zatáčce několika kotrmelci (Š 100).To s tím narušením struktury je pravda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Vvitty: krásná práce, držík ti palečky, a? ti nějakou dobu vydrží bez dalších oděrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 jak uz napsal oddie, mym cilem bylo se vyhnout jakemukoliv zahrivani sice to jde rychle, verim tomu, ze by se to stihlo za zlomek casu, co jsme stravili nad timhle (no, ja spis koukal ), ale ve finale by to vyslo mnohem draz... nahrat a vyklepat tohle je otazka pul hodky, pak to ale musi do laku (cely dil, takze cca 1-3 litry?), narusis strukturu dilu a ochranne vrstvy (pokoveni), bude to driv reznout... takhle se bude strikat cca 1dm2 plochy, a v postate by to slo nechat i takhle... kdybych nebyl puntickar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts