Crack Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Mám menší problém,po dolití asi půl litru oleje do převodovky u peugeota 205ky 1,1 mě zase kape olej.Je to okolo toho těsnění nahoře.Musím teda sundat,celý to víko a dát tam jiný těsnění a rovnou i olej,nebo jak se tohle řeší?Nejen že mě doma nadávaj že to kape na dvorek,ale taky abych za chvíli nedolejval další půl litr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 to tomu nikdo nerozumí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Původně zaslal: Crack Mám menší problém,po dolití asi půl litru oleje do převodovky u peugeota 205ky 1,1 mě zase kape olej.Je to okolo toho těsnění nahoře.Musím teda sundat,celý to víko a dát tam jiný těsnění a rovnou i olej,nebo jak se tohle řeší?Nejen že mě doma nadávaj že to kape na dvorek,ale taky abych za chvíli nedolejval další půl litr. No jestli si dolejval jinej, než tam byl tak výměna. Jestli to nikdo neměnil co to auto jezudí tak taky... přetěsnit a výměna.. napadá tě snad něco jinýho ? že to asi přestane téct samo od sebe, nebo to tam naskáče bez rozdělání ? Nebo to mastný přelepíš kobercovkou ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Ehm... a jak ti to moc kape??? nebo jinak po kolika km dolejváš ten pul litru oleje do prevodovky jak řikáš??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 No za noc tak tři kapky,možná i víc.Dolejval sem to poprvé za tu dobu co to mám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts