Zdenál Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 nemám teď po ruce manuál a nemám páru zda jsem to přehlídl nebo cooo:roll a když jsem tady chci se a chtěl bych se zeptat jak je možný že když jsem tuhle čekal na milavjů a poslouchal rejdiooo tak najednou mne to ukázalo economy bla,bla,bla a vše se vypnulo:bojim zkoušel jsem všechno ale musel jsem nastartovat chcípnout a pak to asi zase 15 či 20 minut hrálo a zase se to opakovalo:myslim jak je to možný??nebo jak to děláte když chete poslouchat ????nebo se to nějak dá odblokovat???Díkes Zdenál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Ahoj, moje 406tka to dela taky Staci mit otoceny klicek do 1. polohy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bladerunner Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 jasné. je to ochrana pred vybitím baterie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenál Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 :Dtakže není východiskoooo?:autnezbejvá nic než nastartovat a chcípnout???to je tedy pakááárna:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Nemusíš startovat! Stačí otočit klíčkem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenál Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 To nefunguje:( když ho mám v první poloze a chípne to musím normálně klíček vyndat a ani to nefunguje že opět klíček zapnu ,myslel jsem že to očůrám že jak auto zamknu i když jsem vněm a pak zasunu a zapnu klíček do 1-ní polohy že to ta sviňucha nepozná .... ale stejnak je tam economy:grr......musím nastartovat....to by mne prask. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Holt, pokrok nezastavíš :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts