Jump to content

Náhradní díly

Operator
 Share

Recommended Posts

Klucí neválí se někomu doma l.p. světlomet na 406? Může mít i rozbitý plexi, ale hlavně aby mělo úchyty ke karoserii. Moje jaxi taxi skončilo blbě po málem čelním střetu s autobusem. :roll:roll:roll

A nevíte někdo náhodou o někom, kdo by dobře a levně nalakoval blatník a dveře?

dík

Původně zaslal: Jirkap

No o tom laku bych věděl. 1000kč kus, ale už jsemu něj dlouho nebyl ;)

No přesně takhle jsem si to nějak představoval, zatim na to nespěchám, chci to hlavně hodit na auto abych s tim mohl vyjet, páč teď blatník neexistuje a ve dveřích mám protrhlou díru jak z kanónu. Myslíš, že bys to, jestli si vzpomeneš, mohl nějak vypátrat? Časovej horizont tak na začátku září. Je to tady v Praze? Dík moc! :papa

Původně zaslal: Operator

Původně zaslal: Jirkap

No o tom laku bych věděl. 1000kč kus, ale už jsemu něj dlouho nebyl ;)

No přesně takhle jsem si to nějak představoval, zatim na to nespěchám, chci to hlavně hodit na auto abych s tim mohl vyjet, páč teď blatník neexistuje a ve dveřích mám protrhlou díru jak z kanónu. Myslíš, že bys to, jestli si vzpomeneš, mohl nějak vypátrat? Časovej horizont tak na začátku září. Je to tady v Praze? Dík moc! :papa

Jasně, zjistím a dám echo. Jinak zkus vrakáč v Satalicích. Pokud ještě hledáš ty díly.

Jinak tady jsou nějaké info

[upravil dne 10/8/05 Jirkap]

Díly už jsem sehnal za hubičku (dveře za dvojku, blatník za 600 páč je malilinkato škráblej) na vrakáči mezi Vestcem a Dolníma Břežanama. To je v poho.

Ale světlo se mi nechce kupovat celý nový. Má jen polámaný packy, ale jinak je jakž takž OK.

Dík!

[upravil dne 10.8.05 Operator]