Fusion Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Sem byl neska na STK, udělal sem jí (trochu šejdrem ) ale co sem teda nikdy nevěděl, je že mám anglický světlomety. Svítí vlastně opačně. Pozná se to podle šipky co je na tom skle. Auto bylo kdysi havarovaný takže to je jasný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Taky dobrý... člověk nikdy neví na co nové přijde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 to se nema cim chlubit, protoze oslnujes protijedouci ridice, a to sis toho nikdy nevsiml ? musel jsi videt ze svetla sviti nahoru smerem doleva a ne do prava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbily Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 a to Ti to prošlo technickou??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Vžd? říkal, že ji má poněkud \"šejdrem\"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sipka Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 To mě před týdnem nepustili na emisích. Prej maximum Co2 je pod 0,3 a mě naměřili 0,35. Tak prej mi jí nedaj. Tak jí mám taky šejdrem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hics Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Kolega v práci má dodělávaný xenony a na technický to v podstě neřešili - kreslili, nastvený byly O.K. a bylo to. Čekal sem, že bude mít trable. Ono jen dobře, páč já sem na tom stejně... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Původně zaslal: Hics Kolega v práci má dodělávaný xenony a na technický to v podstě neřešili - kreslili, nastvený byly O.K. a bylo to. Čekal sem, že bude mít trable. Ono jen dobře, páč já sem na tom stejně... Tak to jsem zvědav. Já jdu zítra na technickou a mám taky xenony a hlavně tam nemám dva pytle, takže doufám, že nikdo nic nebude říkat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Byli to pohodáři na tom STK. Nikdo na mě nikdy neblikal (kromě upoz. na policii ), mě připadne že to svítí na obě strany stejně. 15 tisic za to ale neuvalím (8 na vrakálu), to a? si na mě každej bliká Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Původně zaslal: Mila to se nema cim chlubit, protoze oslnujes protijedouci ridice, a to sis toho nikdy nevsiml ? musel jsi videt ze svetla sviti nahoru smerem doleva a ne do prava. Já se tím nechlubím, jen sem to nevěděl. A do té doby než nepřestanou jezdit 110, 120 atd. na silnicích si budu STK dělat na černo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts