Stavikr Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Proky Ohleďně toho relé, jsi si jist, že je pod motorkem stírače? V servisu mi tvrdili, že tam relátko není, že vše je v pojistkové skříňce nebo u motoru. Čemu mám tedy věřit? Ty jsi to někdy spravoval? Víš na jisto, že tam je. A? to zbytečně nerozdělávám. Dej prosím vědět. Radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Já mám 306 3.dv a kdyč otevřu kufr tak hned pod steračem je takový plast, a když ho sundám tak je tam motorek a to relé. dojdu to vyfotit a hodim sem fotky (snad) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavikr Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Původně zaslal: Proky Já mám 306 3.dv a kdyč otevřu kufr tak hned pod steračem je takový plast, a když ho sundám tak je tam motorek a to relé. dojdu to vyfotit a hodim sem fotky (snad) Pošli mi ty fotky na prosím na mail. Já mám 96 rok a mám to tam asi jinak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Já mám rok výroby 2000 a mám to tam takhle: a když odšroubuju asi 8šroubů tak je tam takhle relé a motorek: [upravil dne 5/3/06 Proky] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavikr Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Díky moc. Teď už chápu jak jsi to myslel. Hledel jsem ve předu a zadek mě nenapadl. Mám věčný problém s \"kufr a kapota\" Mrknu a snad to už dořeším. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts