Chip Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Netušíte někdo z čeho to jsou světla? Já to tipuju na ňákou audinu ale nejsem si jistej. docela pěkný a nenápadný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 já bych to tipoval na VW Bora anebo Audi A6 C4 (ten 1. model vycházející z A100) ale u tý audiny nebylo čirý překrytí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 no bora spis ne ta nemá takhle rovnej rámeček u blinkru a tuším že origo má tu větší parabolu na vnější straně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 já bych typoval,že to jsou origo upravený s jinejma parabolama!Každopádně je tam ale peugeotů:o:o nedal bys mě odkaz kde si to našel?není tam náká 205ka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 odkaz uz nemam ale stránky o pežotech se tu už řešily http://www.peugeot-club.com/topic/8056-dobry-stranky-o-peugeotech/ a hodně se mi líbí http://www.peugeot-gti.net tak to zkus je jich tam dost [upravil dne 9/8/05 Chip] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 No ja bych řekl že blikač je origo. Sklo světla je broušený do čira a vnitřek je z něčeho jinýho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted August 11, 2005 Author Share Posted August 11, 2005 Broušený do čira to sem ještě neslyšel to se dělá? jako nereálný to nejni ale nějak se mi to nezdá. Honzo tys to už někdy dělal nebo viděl to by mě docela zajímalo jak je to náročný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Já sem to nedělal, ale už sem se s tim setkal. Dělá to nějakej maník z Prahy. Narazil sem na něj na \"autohifi\". Mám od něj xenony. On vezme tvoje sklo ze světla a zevnitř ho vybrousí. Obrousí ti ten rastr co dělá kresbu světla. Pak je z toho čiré světlo. Ale svítí to na nic. Ale když do toho světla naoperuješ xeno s čočkou, tak to nemá chybu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 To bude zřejmě podobnej proces jako broušení skleniček Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Honza: Jo, dela to Dan, ale sviti to naprd, protoze to ma urcitej ucel a tim brousenim to vlastne \"znicis\", takze ideal je bixenon s cockou, protoze nepotrebuje tvoji starou parabolu - tu si muzes klidne nalakovat do barvy auta nebo na cernou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uf0n Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 svetlomet je urcite z audi A6 C4 a sklo je vymenene za cire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 neni to z novýho Mondea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts