Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Po výměně páček pod volantem "blbnou" stěrače


MaP

Recommended Posts

Ahojte všichni.

O víkendu sem měnil páčky pod volantem na mojí 307. Výměna proběhla relativně v pohodě (airback šel v pohodě dolů, šroub z volantu vzdoroval trochu dýl, sundání volantu - to byla potřeba ještě větší síla a samotná výměna páček pak v pohodě).

Po smontnování a zapojení baterky jdou blinkry, světla, mlhovky úplně v pohodě, zadní stěrač a zadní ostřikování taky v poho,ale přední stěrače blbnou. Tuknu do páčky dolů, jednou setře, přimáčknu k sobě - jednou setře (nepustí ostřikovače), pak se otřikovače sem tam chytnou když zatlačím páčku směrem dolů, když přepnu do první polohy (automatické stíraní, mám dešťový senzor),tak setre 3x za sebou.

Napadá vás někoho čím by to mohlo být? bude potřeba diagnostika? Děkuju za názory a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze situace je takovato.

Sehnal sem jednoho manika co tvrdi, ze dela diagnostiku vsech aut, tak sem mu auto zavezl, on pripojil cosi maleho o velikosti PDAcka a po asi 5ti minutach pravil, ze to nenstavi, ze se specializuije na BMW :)

Pro jistotu jsem volal do peugeotu, nastesti byl mechanik docela vstricnej tak mi prozradil abych zkontroloval jeslti jsou ty packy se stejnou sbernici, tedy DAV nebo Delphi. Obje jsou COM 2000 DAV a pokud jsou stejne, tak by diagnostika mela pomoc. Jenze akorat se chystal na dovolenou a prej to tam nikdo jinej nedela, takze bych mohl nejdriv za 10 dni to privest.

Ptam se tedy jeslti neznate nekoho v okoli Karlovych Varu s diagnostikou, kdo by mohl na to kouknout pripadne nastavit. :myslim

Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim.

Nakonec se sterace z nejakeho zahadneho duvodu umoudrily a funguji tak jak maji :o. V patek sem jel z prace s tim, ze to odvezu jeste k jednomu manikovi jestli ho neco nenapadne a jak sem jel, tak sem si rekl, ze ty sterace vyzkousim, abych mu pak posal co presne delaji...a svete div se, funguji jak maji.

Je na to nejake rozumne vysvetleni? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...