Print Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 caute nevíte nekdo o nejaky lakovne v praze a okolí kde chtejí za díl cca 2000 ? díky a nezlobil bych se ani kdyby chteli mín Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 jakpak ty dveře budeš chtít nebo ne? Citovat
Print Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 no abych rekl porad rozmýslím jestli ho dat do kupy uvidim jak sezenu drahou lakovnu .. nejak mo prirostlo k srdci no pokud jsou v super stavu a nejsou pobouchane tak jo a vzal bych nejspís vsechni 4 levou i pravou stranu sice doskrkana je jen jedna ale ta druha je doskrabana u sloupku musím tam mít ted lesklou folii.... a prijel bych pro ne az po vejplate to je tak ale az za 2 týdny Citovat
Devils-night Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 me lakyra dela 1800-2500 za dil, podle velikosti,ale je to s nim na dyl Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Mam jen 2 dvere predni a zadni levy.... Citovat
Petrikj Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Záleží na velikosti dílu samozřejmě. Nechal jsem si u nich nalakovat díly na P405 - kapota 2400, nárazník 1900, maska 500. Poslal jsem tehdy snad deset emailů, at mi udělají nabídku na lak. Oni zareagovaly hned, byly nejlevnější. Majitel velmi ochotný, převzal ode mě auto v neděli večer, protože jiný den se mi to nehodilo. S prací jsem byl spokojeny, barvu trefili dobře. Mohu je jen doporučit. http://www.rainbowcars.cz/ [upravil dne 25/6/13 09:15 od Petrikj] Citovat
Print Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 ja bych potreboval nejnutneji leve dvere ( predek + zadek ) levy blatník casem i kapotu a strechu .... + nevim jestli jsou schopni stríknou nekde pouze jenom sloupky dveří .. na prave stranej mam doskrkane jenom sloupky a je podle me zbytecne lakovat cele dvere ... ale dvere vemu teda od charliho az budu mit prachy z vejplaty a pak bych resil i to lakovani devil nejaky kontakt ? Petrikj diky Citovat
Petrikj Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Podle mě ti stříknou cokoliv, záleží jakou máš představu o výsledku. Ale barvu jen kvůli sloupkům rozdělávat nebudou...bude to chtít ideálně vše co jsi vyjmenoval naráz. Klidně jim pošli email, udělají ti cenovou nabídku, ať máš představu. Citovat
Print Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 jasny ze bych to udelal naraz ( blatník ty sloupky a kapotu ) Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Já mám lakýru v Sadské (mezi Prahou a Poděbrady) a když jsem se ho ptal na lakování nárazníku, řekl mi 1500 Kč za díl. Je to garážista, dělá to doma, tudíž nemá vždy čas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.