Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sláva vozu Peugeot 309


BTom

Recommended Posts

Zdravím všechny členy Peugeot klubu a dovolte mi, abych se s Vámi podělil o svoji (naši) radost.

V úterý 2.srpna se nám narodila krásná zdravá dcera Ivanka.:papa

Pro řadu z Vás asi otázka, proč to píšu do této rubriky? Vysvětlím, čtěte prosím dále:

Ráno jsme s naším vozem P309 vyrazili na standardní cestu do vrchlabské porodnice, protože se naše malá pomalu hlásila na svět. Pežotek byl na tuto zodpovědnou cestu řádně dopředu připraven, a tak jsme nic netušící další osudové chvíle vyrazili kupředu. Šlapal jako hodinky a to hlavní ho teprve čekalo! Naše malá totiž chtěla na svět rychleji než jsme očekávali, takže jsme rodili v našem Pežotku na zadních sedadlech na benzínové pumpě ve Studenci. Možná řada z Vás zaregistrovala náš netradiční porod v novinách nebo v televizi - média jsou stejně rychlá jako naše Ivanka.:D Vše proběhlo bez komplikací, moje holky jsou obě zdravé a jsem hrdý jak tatínek, tak i majitel tohoto vozu. Jezdíme s ním bez problémů 5 let, má najeto 224 tis.km a nakonec se osvědčil jako PORODNICE!!!

Ještě bych chtěl jenom dodat, že se všechno seběhlo strašně rychle, kdy jsem po volání na 155 měl už jenom čas vlítnout na benzínce ve Studenci za stojany. Benzínka byla v tu chvíli záchrana, protože jsem si nedovedl představit, že zůstaneme někde sami u silnice bez pomoci. Porod naštěstí proběhl bez komplikací, manželka byla velice statečná a měla předporodní kurz, takže mi poradila co a jak a JÁ byl potom ten úplně první, který měl naši Ivanku v ruce a vítal ji na světě. Největší pocit úlevy a zároveň radosti nastal, když jsem ji kňourající pokládal manželce na prsa. Bylo 6:45 hodin, krásné chladnější ráno a já se střídavě kochal pohledem na moje holky a na probouzející se vrcholky Krkonoš.

Když si to tak teď zpětně v paměti promítám, tak jsem rád, že máme pětidvéřovou verzi, protože Pežotek nám nabídnul nejen svoji spolehlivost, ale zároveň maximální pohodlí při porodu a potom i při překládání manželky s malou do sanitního vozu, který k nám po porodu dorazil. Nebude to dlouho trvat a náš Pežotek pojede pro holky do porodnice. Těšíme se všichni na další kilometry s ním.

Děkuji osudu a vozům značky Peugeot!:super

Zdraví

Tomáš, Petra a Ivanka Brejšovi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sláva Pažoutovi, sláva a gratulace statečnému tatínkovi, ale především statečné mamince a dceři! :super Tak š?astně a skvěle provedený překotný porod je velké štěstí.

Pažouta za odměnu pořádně vydrbej, a? při příjezdu do porodnice svítí čistotou :papa

J.

PS: jsem od dubna čerstvým otcem, tak mám porod a cestu k němu v živé paměti a musím říct, že mne lehce nahlodala paní na předporodním kurzu, která jako radu tatínkům č.3 četla - mějte připravené auto, dostatek benzínu, \"najetou\" trasu do porodnice... Toto nahlodání pak způsobilo, že Pažout měl týden poté za sebou celkovou prohlídku a výměnu všech důležitých částí a náplní, které by normálně \"ještě počkaly\"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda to si frajer, velká GRATULACE před stádem houkajících pažoutů by měla následovat.

Co se týče porodů, nějak se mi zdá, že se začalo cosi lámat a letos se rodí enormně - jenom v mém blízkém okolí (přátelé, kolegové z práce) se narodilo letos šest dětí - jeden kamarád to měl podobně jako Ty taky o něco rychlejší (2. dítě), dokonce tak, že rodili doma v koupelně a sanitka dorazila až 15 minut po porodu. Vzhledem k tomu, že už u jedoho porodu byl, tak ho situace zas tak moc nerozházela a s pomocí rad po telefonu se mu podařilo porodit zdravou dceru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš pravdu - dětí se rodí opravdu více. Začaly se nespíš projevovat silné ročníky 72-76, sám mezi ně patřím:D

Jinak Ivanka je naše první dítě, takže manželka byla na předporodním kurzu ujištěna, že jako prvorodička bude mít dostatek času na sbalení věcí a na cestu (ještě že měla sbaleno:D:D)

Ještě malou perličku: Já jsem s manželkou na ten předporodní kurz nešel, protože u porodu jsem být nechtěl - necítil jsem se na to. Manželka to chápala a do ničeho mě nenutila. Všechno však bylo jinak - byl jsem na to sám. Sanita dorazila cca 3 minuty po porodu. Takže jsem ten kurz nakonec absolvoval přímo praktickým cvičením:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...