Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nemám zkušenosti, ale je to jediná co jsem na inetu viděl prodávat, když jsem se něčem pídil. Jinak mám jen cd katalog dílů a německý manuál. Kdybys do té knížky šel, rád bych si jí klidně i s nějakým příspěvkem půjčil k okopírování.

Odesláno

Já tuhle knihu mám. Bohužel neumím německy, takže jí plně nevyužiju. Je to spíše servisní manuál pro opravy motoru a některých společných technických částí vozů tohoto typu. Nákresy a tabulky jsou v celku použitelné. V několika případech už se hodila, ale např. interier neobsahuje vůbec. Nemá cenu jí kupovat. Klidně jí půjčím k naskenování.

Ještě jsem narazil na francouzké manuály, ale to bude obdobné s nevýhodou ještě větších jazykových problémů.

Honza

• O 3 týdny později...
Odesláno

Diky za info, nakonec jsem na ebay za pet liber koupil subj., takze tu knizku zatim kupovat nebudu.

Pokud by nekoho zajimalo to CDcko:

Zrejme to neni originalni material Peugeot, je to vlastne jen mnoho propojenych html stranek s obrazky, takze zadny super program, prohledavani a podobne. Informaci je celkem dost, ale trochu neprehledne organizovane. Pomer cena/vykon ujde, kvalita je asi jako knizky od KOOPa.

Odesláno

P806 2.0i, spravoval jsem si tohle auto po havarce, predek jsem mel rozdelany cely vcetne motoru a prevodovky, pokud ma nekdo zajem muzete se ptat jak na to. Mam problem se zapalovanim, pokud by jste vedeli radu mrknete na muj posledni dotaz nazvany zapalovani, dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...