Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. Objevil se mi na lvíčeti nový problém s příchodem letního období a vysokých teplot.

To si to takhle jedu ustálenou rychlostí a najednou úplně ztratí tah a když šlápnu na plyn, tak začne docela zpomalovat (jako by tam něco vadilo) až chcípne a rozsvítí se všechny kontrolky na palubní desce. Pokud to nechám setrvačností dojet s podřazováním, tak se většinou na dvojku chytne po chvíli a vystřelí jak z praku. Dokud motor není zahřátý na provozní teplotu, tak jede perfektně, ale po ujetí určité kilometráže to začne dělat tohle.

Zatím jsem na radu známého:

1) Zkontroloval kontakty u čidel a pročistil pomocí \"Kontaktol\"

2) Natankoval u Shellky prémiové palivo

3) Zkontroloval palivové vedení

Tento problém už jsem řešil minulý rok, opět v létě, ale jak se pak ochladilo, tak to přestalo, takže jsem to neřešil.

Jinak jsem teď měnil olej a docela jsem se zděsil-no na měrce oleje byl olej na minimu, na tom spodním výřezu, ale to by s tím nemělo asi mít nic společného.

To chcípání je dost nepříjemné, hlavně když se pohybuju po přecpané Praze a ono to chcípne a pak hned nejde nastartovat.

Jestli má někdo ze zdejších členů nějaký nápad tak poprosím sem s ním. Děkuji

[upravil dne 17/6/13 21:37 od Altman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...