Altman Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Dobrý den. Objevil se mi na lvíčeti nový problém s příchodem letního období a vysokých teplot. To si to takhle jedu ustálenou rychlostí a najednou úplně ztratí tah a když šlápnu na plyn, tak začne docela zpomalovat (jako by tam něco vadilo) až chcípne a rozsvítí se všechny kontrolky na palubní desce. Pokud to nechám setrvačností dojet s podřazováním, tak se většinou na dvojku chytne po chvíli a vystřelí jak z praku. Dokud motor není zahřátý na provozní teplotu, tak jede perfektně, ale po ujetí určité kilometráže to začne dělat tohle. Zatím jsem na radu známého: 1) Zkontroloval kontakty u čidel a pročistil pomocí \"Kontaktol\" 2) Natankoval u Shellky prémiové palivo 3) Zkontroloval palivové vedení Tento problém už jsem řešil minulý rok, opět v létě, ale jak se pak ochladilo, tak to přestalo, takže jsem to neřešil. Jinak jsem teď měnil olej a docela jsem se zděsil-no na měrce oleje byl olej na minimu, na tom spodním výřezu, ale to by s tím nemělo asi mít nic společného. To chcípání je dost nepříjemné, hlavně když se pohybuju po přecpané Praze a ono to chcípne a pak hned nejde nastartovat. Jestli má někdo ze zdejších členů nějaký nápad tak poprosím sem s ním. Děkuji [upravil dne 17/6/13 21:37 od Altman] Citovat
222johny222 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 napiš SZ ChouLu a snad ti poradí... U mě něco podobnýho blblo,ale pokus-omyl nezabere,chce to na diag. U mě to byl špatnej Map senzor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.